PREKINUT MEČ ĐEREA! Srbin MORA da igra DVA dana! Nastao je VELIKI PROBLEM!


IZVOR: Republika/B.S. - 02.07.2024 | 23:11


Potpuno neočekivani epilog.

Foto: Tanjug/AP
PREKINUT MEČ ĐEREA! Srbin MORA da igra DVA dana! Nastao je VELIKI PROBLEM!

Srpski teniser Laslo Đere započeo je svoj meč prvog kola na Vimbldonu sa velikim entuzijazmom, ali je njegova borba protiv Luke Puja prekinuta zbog mraka. U trenutku prekida, rezultat protiv francuskog asa bio je 1:1 u setovima (6:3, 6:7).

Laslo je imao sjajan početak meča, pronašavši svoju igru protiv Puja i osvojivši prvi set uz dva brejka. Drugi set takođe je krenuo u njegovu korist, vodio je sa 4:1 i imao brejk prednosti, ali se situacija naglo promenila. Pujo je sustigao zaostatak, izborio tajbrejk i nakon serije mini-brejkova, osvojio ga rezultatom 7:4.

Pred sam prekid meča, Laslo je zatražio medicinski tajmaut, izazivajući dodatnu zabrinutost kod navijača. Sada ostaje da se nadamo da je sve u redu i da će moći da se vrati na teren spremniji nego ikad.

Foto: www.profimedia.rs

Luka Puj

Situacija dodatno komplikuje činjenica da će Laslo morati da sačeka da se završi meč između Kentana Alija i Kristofera Jubenksa na Terenu br. 11, što znači da se ne očekuje da će igrati pre 14:30 časova.

Laslo Đere se suočava sa izazovima na ovogodišnjem Vimbldonu, ali njegova upornost i borbeni duh obećavaju zanimljiv nastavak meča protiv Luke Puja. Svi navijači i ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju nastavak ove neizvesne borbe na terenu broj 11.

Podsetimo, najbolji srpski teniser Novak Đoković je pobedom nad Vitom Koprivom iz Češke krenuo u pohod ka osmom trofeju na Vimbldonu, a u drugom kolu ga čeka Džejkob Fernli iz Velike Britanije.

BONUS VIDEO