NASLEDIĆE MILIJARDE, A SADA JE SENZACIJA VIMBLDONA! Ema je bogatija od NOVAKA, RODŽERA I RAFE zajedno - TATA JOJ NE ŠTEDI!


IZVOR: Republika - 05.07.2024 | 18:45


Pobedila je četvorostruku grend slem šampionku.

Foto: www.profimedia.rs
NASLEDIĆE MILIJARDE, A SADA JE SENZACIJA VIMBLDONA! Ema je bogatija od NOVAKA, RODŽERA I RAFE zajedno - TATA JOJ NE ŠTEDI!

Američka teniserka Ema Navaro (23) privukla je pažnju sveta tenisa svojim izvanrednim uspehom na Vimbldonu, gde je pobedila četvorostruku grend slem šampionku Naomi Osaku. Ovaj trijumf nije samo najveći u njenoj karijeri, već je i stavio fokus na njeno poreklo i bogatstvo njene porodice.

Ema Navaro dolazi iz izuzetno imućne porodice, čije bogatstvo premašuje čak i one najpoznatije tenisere sveta. Njena porodica poseduje neverovatnih 3.5 milijardi dolara, čime je jasno da će i njeni potomci živeti bezbrižno i u izobilju. Ovo je jedna od najneobičnijih činjenica koja je privukla pažnju javnosti, jer je retkost videti tako bogatu porodicu u svetu tenisa.


Iako je kroz tenis zaradila 1.8 miliona dolara, Ema Navaro nije oslonjena na svoje sportske uspehe kako bi obezbedila svoju budućnost. Njen otac, bankar i investitor Ben Navaro, pruža joj podršku dok pokušava da se probije među najbolje teniserke sveta. Ovo pokazuje da je tenis za Emu više strast nego izvor bogatstva, što je retkost u profesionalnom sportu.
 

Njen otac, Ben Navaro, uložio je u tenis kupovinom Čarlston Open i Western and Southern Open, što jasno pokazuje duboku povezanost porodice Navaro sa ovim sportom.

Emina neto vrednost od 3 milijarde funti daleko nadmašuje mnoge teniske legende, poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Ovo je još jedan dokaz uticaja i moći porodice Navaro u svetu tenisa.

BONUS VIDEO