"KARLITOS" IZNENADIO CEO LONDON! Alkaraz postavio ČUDNO pitanje! Svi su ostali BEZ REČI!


IZVOR: Republika/B.S. - 05.07.2024 | 20:02


Španac je poznat kao veliki ljubitelj fudbala.

Foto: Printscreen/Twitter
"KARLITOS" IZNENADIO CEO LONDON! Alkaraz postavio ČUDNO pitanje! Svi su ostali BEZ REČI!

Na trećem Grend slemu u sezoni, španski teniser Karlos Alkaraz imao je težak meč protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, gde je na kraju uspeo da pobedi rezultatom 3:2 (po setovima 5:7, 6:2, 4:6, 7:6, 6:2).

"Karlitos" je posle meča izjavio da je Tijafo bio izuzetno težak protivnik, ali da je uspeo da pronađe svoju igru i rešenja koja su mu omogućila pobedu.

- Uvek je izazov igrati protiv Fransisa, mnogo je talentovan. Teško je igrati protiv njega i pokazao je to sve još jednom. Zaslužuje da bude u vrh. Nije mi bilo lako da pronađem svoju igru i da se adaptiram, da nađem rešenja. Uspeo sam na kraju - rekao je Alkaraz i dodao:

- Imao sam teške trenutke u 4. setu i govorio sam sebi da treba da se borim i razmišljam o sledećem poenu. U taj-brejku sam rekao sebi da moram da napadnem. Kada je tako, obično se završi dobro, po mene tako je i sada bilo.

Interesantno je da je branilac titule na Vimbldonu, dok je davao izjavu na terenu nakon meča, izrazio svoju znatiželju za rezultatima utakmice između Španije i Nemačke na Evropskom prvenstvu.

- „Koji je rezultat? Idem odmah da gledam, da uključim TV i da navijam za Španiju. Nadam se da će biti uspešni - zaključio je Alkaraz.

Za plasman u četvrtfinale, Španac će igrati protiv boljeg iz duela Igo Umber (Francuska) - Brendon Nakašima (SAD).

BONUS VIDEO