SINER PREZADOVOLJAN POBEDOM: Evo šta je rekao nakon meča protiv Kecmanovića


IZVOR: Republika - 06.07.2024 | 12:01


Dominirao u trećam kolu.

Foto: www.profimedia.rs
SINER PREZADOVOLJAN POBEDOM: Evo šta je rekao nakon meča protiv Kecmanovića

Italijanski teniser Janik Siner dominirao je u trećem kolu Vimbldona protiv srpskog igrača Miomira Kecmanovića, ostvarivši ubedljivu pobedu od 6:1, 6:4, 6:2. Nakon meča, Siner je izrazio svoje zadovoljstvo postignutim rezultatom, ističući da se odlično oseća i da je igrao bolje nego u prethodnim rundama.

- Sjajno se osećam, ovo je treći teniser sa različitim karakteristikama protiv koga ovde igram. Bio je to dug dan, veoma sam srećan kako sam počeo susret i što je sve bilo gotovo posle tri seta. Mnogo bolje sam se osećao na terenu nego u prva dva kola, tako da sam zadovoljan učinkom - rekao je Siner nakon meča, ističući svoje pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)



Upoređujući svoje prethodne duele na Vimbldonu, Siner je istakao različite izazove koje su predstavljali njegovi protivnici.

- Bio je duel sa mnogo ritma zahvaljujući mom protivniku. Protiv Beretinija je bilo drugačije, bez ritma. Mateo sjajno servira i mnogo varira igru. Bila je drugačija i priča sa Hanfmanom u prvom kolu, ali sam svaku situaciju odlično rešio - objasnio je Siner, naglašavajući raznolikost mečeva i svoju sposobnost prilagođavanja različitim stilovima igre.


- Sada me čeka mnogo teži zadatak protiv levorukog igrača - najavio je Siner, ukazujući na izazov koji ga očekuje u narednom kolu. Njegove reči sugerišu da je svestan težine predstojećeg susreta, ali istovremeno izražava spremnost da se suoči sa novim izazovima na putu ka napretku na turniru.

BONUS VIDEO