ZAŠTO TAKO, DANILE? Medvedev UKRAO Đokovićevu foru, koju je Novak PRESTAO da koristi!


IZVOR: Republika/B.S. - 06.07.2024 | 15:33


Ruski teniser ispao kopija srpskog asa.

Foto: Twitter.com/Novak Djokovic
ZAŠTO TAKO, DANILE? Medvedev UKRAO Đokovićevu foru, koju je Novak PRESTAO da koristi!

Uoči četvrtfinala Vimbldona, ruski teniser Danil Medvedev odlučio je da se maskira u legendarnog Džona Mekinroa i snimi šaljivi video.

Ova neobična ideja izazvala je pažnju javnosti i pokazala da teniseri imaju vremena za opuštanje i zabavu i van terena. Ipak, nije ovo prvi put da igrači sa Tura koriste maskiranje i imitiranje protivnika u šaljive svrhe.

Novak Đoković je bio "pionir" u ovoj vrsti zabave kada je svojevremeno imitirao Španca Rafaela Nadala i Ruskinju Mariju Šarapovu, svoju veliku prijateljicu.

Ipak, kako je vreme prolazilo, srpski as je odlučio da prestane sa ovom praksom iz poštovanja prema drugim teniserima. Ovaj gest pokazuje da i van terena, igrači "belog sporta" vode računa o svojim postupcima i ponašanju.

Ovo je još jedan primer koliko su teniseri kreativni i spremni da se zabave i pokažu svoju drugu stranu, van teniskih terena. Publika je imala priliku da vidi ovu neobičnu stranu Danila Medvedeva, koja je izazvala simpatije i nasmejala mnoge.

U svakom slučaju, potez Rusa je još jedan dokaz da teniseri, pored velikih napora i posvećenosti koje ulažu na terenu, imaju vremena za opuštanje i zabavu, te da znaju da se dobro zabave i nasmeju i van teniskih terena. 

Danil Medvedev vodi u meču 3. kola protiv Jana Lenarda Štrufa, koji je prekinut zbog kiše, a Rus ima 2:1 u setovima. Ukoliko prođe dalje, peti nosilac u Londonu igraće protiv desetog kosturaša, Bugarina Grigora Dimitrova u osmini finala trećeg Grend slema.

BONUS VIDEO