NI KIŠA MU NE MOŽE NIŠTA! Đoković pokazuje koliko je mentalno spreman


IZVOR: Republika - 06.07.2024 | 15:49


Ne predaje se on tako lako.

Foto: Tanjug/AP
NI KIŠA MU NE MOŽE NIŠTA! Đoković pokazuje koliko je mentalno spreman

Srpski teniser, Novak Đoković, imao je zagrevanje pred okršaj trećeg kola Vimbldona protiv Alekseja Popirina, ali znatno kraće nego što je očekivao. Novak se pojavio na zagrevanju sa članovima svog tima u "Aorangi klubu" nešto posle 14 časova iako je u tom trenutku padala blaža kiša.

Drugi nosilac je odradio standardno istezanje i vežbe pred izlazak na jedan od trening terena. Njegov sparing partner bio je iskusni hrvatski teniser Ivan Dodig. Pokušao je Novak da trenira osnovne udarce, da uhvati zalet za meč sa Australijancen, ali nisu zadugo bili na terenu jer ih je pljusak bukvalno oterao u svlačionicu. 

Iako je planirao da započne zagrevanje u Aorangi klubu, Đoković je bio primoran da skrati svoje pripreme zbog padavina. Sa članovima svog tima, stigao je nešto posle 14 časova, ali je kiša usporila njegov proces pripreme za meč.

Novak se samo lagano zagreva pred svoj okršaj i neće se previše trošiti dok ne dođe ono glavno.

Na kraju, Novak Đoković se pripremao za meč trećeg kola Vimbldona sa Aleksejem Popirinom, ali je zagrevanje bilo znatno kraće nego što je očekivao zbog kiše koja je oterala tenisere sa terena. Ipak, Novak je ostao fokusiran na svoj naredni meč i spreman da pokaže svoje umeće na terenu.

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, suočio se sa izazovima pripreme za svoj treći kolo na Vimbldonu. Planirani raspored i zagrevanje su poremetili nepredviđeni vremenski uslovi, ali Novak se i pored izazova sa vremenom, odlučio da nastavi sa treningom, da bi bio spreman na najbolji mogući način za ovaj susret.

BONUS VIDEO