VELIKA NEPRAVDA PREMA NAJBOLJEM NA SVETU! Organizatori Vimbldona se OPET obrukali!


IZVOR: Republika/B.S. - 06.07.2024 | 17:20


Ovo niko nije očekivao.

Foto: Tanjug/AP
VELIKA NEPRAVDA PREMA NAJBOLJEM NA SVETU! Organizatori Vimbldona se OPET obrukali!

Organizatori Vimbldona su saopštili da najbolji teniser sveta Janik Siner neće igrati na Centralnom terenu ni u osmini finala, već će se njegov meč protiv Amerikanca Bena Šeltona održati na Terenu 1.

Iako je Italijan u petak igrao poslednji duel dana protiv srpskog asa Miomira Kecmanovića na Centralnom terenu, za naredni okršaj će morati da se preseli na drugi teren.

Očekivano, program na Centralnom terenu će i dalje biti uzbudljiv, otvarajući se mečem Karlosa Alkaraza protiv Francuza Iga Ambera od 14:30 časova.

Domaća predstavnica Ema Radukanu će odmah zatim igrati protiv Lulu Sun, dok će poslednji meč dana odigrati dve Amerikanke, Ema Navaro i Koko Gof.

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

Prosto je neverovatno da prema čelnicima trećeg Grend slema, prvi reket sveta nema prioritet u odnosu na tenisera koji je ispod njega na ATP listi, što je jedna u nizu bruka organizatora Vimbldona.

Čestu nepravdu u godinama za nama, pravili su i prema sedmostrukom šampionu Novaku Đokoviću, koji im je "odgovarao" pobedama i osvajanjem trofeja.

Inače, Janik Siner je na prošlogodišnjem Vimbldonu zaustavljen upravo od Noleta, kojeg je u finalu savladao Karlos Alkaraz rezultatom 3:2.

Đoković će danas za plasman u osminu finala igrati protiv Alekseja Popirina iz Australije, a taj meč neće početi pre 18 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO