NAJSLAĐA SCENA NA VIMBLDONU! NOLETOVA ĆERKICA NE BRINE ZA TATU: Ma, daj da ja pročitam moju knjigu (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 06.07.2024 | 20:52


Jednorozi su bitniji od tate.

Foto: Tanjug/AP
NAJSLAĐA SCENA NA VIMBLDONU! NOLETOVA ĆERKICA NE BRINE ZA TATU: Ma, daj da ja pročitam moju knjigu (VIDEO)

Posle rutinskih pobeda u uvodna dva kola, Novak Đoković vodi nimalo lako bitku protiv Alekseja Popirina iz Australije. Nole je izgubio prvi set i moraće dobro da se pomuči da se vrati, ali to izgleda ne brine njegovu ćerku Taru.

Naime, tokom duela kamera je zabeležila jednu vrlo simpatičnu scenu. Gledaoci su mogli da vide Novakovu ćerkicu Taru kako čita knjigu "Unicorn Academy" (Akademija jednoroga), posvećenu istoimenoj animiranoj seriji.

Podsetimo, što se tiče Novakovog protivnika, reč je o 47. igraču na ATP listi, koji je samim plasmanom u treće kolo ostvario najveći uspeh na Vimbldonu. Renking karijere Popirina bila je 38. pozicija na svetu, koju je zauzimao 26. februara ove godine.

Inače, u dosadašnjim karijerama, Nole i Aleksej su samo dva puta odmerili snage, jednom prošle sezone, a drugi put početkom 2024.

Oba meča su, naravno, pripala Đokoviću, koji je slavio u drugom kolu ovogodišnjeg Australijan opena rezultatom 3:1 (6:3, 4:6, 7:6 (4), 6:3), dok su se pre toga sastali na Olimpijskim igrama u Tokiju 2019, uz rutinsko slavlje Novaka od 2:0 (6:4, 6:2).

Novak je do trećeg kola stigao ubedljivim pobedama nad Vitom Koprivom iz Češke i domaćim predstavnikom Džejkobom Firnlijem (po 3:0), dok je Popirin izbacio Brazilca Tjaga Monteira s 3:1, odnosno, Argetninca Tomasa Martina Ečeverija u maratonskom duleu rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: