ĐOKOVIĆ ČUO DA SU ENGLEZI PROŠLI, PA POKAZAO FUDBALSKO UMEĆE SA TENISKOM LOPTICOM: Smejali se i Novak i publika (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 06.07.2024 | 21:04


Nole je kraljina!

Foto: www.profimedia.rs
ĐOKOVIĆ ČUO DA SU ENGLEZI PROŠLI, PA POKAZAO FUDBALSKO UMEĆE SA TENISKOM LOPTICOM: Smejali se i Novak i publika (VIDEO)

Na meču trećeg kola Vimbldona koji se trenutno igra između Novaka Đokovića i Alekseja Popirina, desila se neobična situacija koja je izazvala smeh i oduševljenje kako publike, tako i samih tenisera. Tokom finiša drugog seta, navijači na Centralnom stadionu su doznali da je fudbalska reprezentacija Engleske pobedila Švajcarsku nakon izvođenja penala na Evropskom prvenstvu. Ova vest je izazvala euforiju među gledaocima, koji su počeli da vrište i slave, prekinuvši na trenutak teniski meč. Nole je brzo shvatio šta se dešava, te je sa osmehom na licu simulirao šutiranje lopte, dok je njegov rival Popirin takođe učestvovao u ovom urnebesnom trenutku.

Trenutno je 1:1 u setovima, a Nole se vratio u igru pošto je gubio.

Što se tiče fudbala, reprezentacija Engleske eliminisala je Švajcarsku posle boljeg izvođenja penala i prošla u polufinale Evropskog prvenstva - 1:1 (5:3).

Pogađali su u regularnom delu Embolo i Saka, a posle još dosadnih produžetaka je presudila sreća, ali i ponovo svemogući Pikford koji je još jednom spasio Engleze. Mora se reći i da je najiskusniji Akanđi posrnuo i jedini promašio jedanaesterac u seriji i to u prvoj. Kasnije su svi pogađali, a poslednji je to učinio Aleksander Arnold za radost Engleza koji na ovom prvenstvu jednostavno imaju mnogo više sreće nego pameti...

BONUS VIDEO: