KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Planeta može već sada da se priprema - uskoro STIŽE NOVI ĐOKOVIĆ! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 07.07.2024 | 07:55


Geni su čudo...

Foto: instagram djoker nole
KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Planeta može već sada da se priprema - uskoro STIŽE NOVI ĐOKOVIĆ! (VIDEO)

Plasman u četvrtu takmičarsku rundu je obezbeđen.

Najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, nastavlja da briljira na Centralnom terenu Vimbldona. Nakon pobede nad Aleksejem Popirinom od 3:1 (4:6, 6:3, 6:4, 7:6) u setovima, Đoković se plasirao u osminu finala gde će se sastati sa danskim teniserom, Holgerom Runeom.

Uzbuđenje na tribinama nije izostalo, jer su Đokovića uživo bodrili njegov sin Stefan i supruga Jelena Đoković.

Tokom meča, nakon jednog od osvojenih poena Novaka Đokovića, njegov sin Stefan, odiševljen potezom svog oca u loži Centralnog vimbldonskog terena, na svoj način je imitirao Novakon poen, što je izazvalo oduševljenje svi prisutnih, ali i onih koji su navedeni meč pratili u direktnom prenosu.

 

 

Nakon obezbeđenog plasmana u četvrto kolo ovogodišnjeg Vimbldona, Novak Đoković se obratio pratiocima na društvenoj mreži Instagram, već tradicionalnim ponoćnim postom u kojem je napisao:

- Blagoslovena. Krećemo u drugu nedelju. Idemo!

Kao što je već rečeno, u četvrtom kolu ovogodišnjeg Vimbldona, Novak Đoković će se u borbi za četvrtfinale Vimbldona sastati sa Holgerom Runeom iz Danske, koji je posle maratona eliminisao Kventina Hejlisa iz Francuske rezultatom 3:2.

Dvojica tenisera su do sada odigrala ukupno pet zvaničnih mečeva, a Đoković trenutno ima pobedu više (3:2). Poslednji put su se sastali na ATP finalu u Torinu 2023. godine kada je najbolji teniser u istoriji ovog sporta slavio rezultatom 2:1 (7:6, 6:7, 6:3).

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg Vimbldona možete pratiti na portalu Republika.rs.

 

BONUS VIDEO: