ALKARAZ PROŠAO U ČETVRTFINALE, PA OTKRIO! Evo ko mu je NAJBOLJI prijatelj iz reprezentacije!


IZVOR: Republika/D.O. - 07.07.2024 | 23:05


Ponosan je na druženje sa njim.

Foto: Tanjug/AP
ALKARAZ PROŠAO U ČETVRTFINALE, PA OTKRIO! Evo ko mu je NAJBOLJI prijatelj iz reprezentacije!

Branilac titule na Vimbldonu, Karlos Alkaraz, ostvario je značajan uspeh plasiravši se u četvrtfinale trećeg Grend slema u sezoni pobedom nad Igom Amberom rezultatom 3:1.

Novi trijumf španskog tenisera predstavlja nastavak pohoda "Karlitosa" na odbranu trofeja, što je donelo dodatnu radost i nade ljubiteljima tenisa u njegovoj domovini.

Nije tajna da momak iz Mursije pomno prati i dešavanja na Evropskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Nemačkoj, a gde je njegova reprezentacija stigla do same završnice.

Španci će u polufinalu igrati protiv Francuske, a pred taj duel Alkaraz je otkrio i tajnu sa kim se druži iz nacionalnog tima "Crvene furije".

Foto: Tanjug/AP

Alvaro Morata

- Ja podržavam sve što ima veze sa Španijom. A i imam nekoliko prijatelja u toj reprezentaciji, posebno Alvara Moratu. On je zaista dobar prijatelj. Sada je vreme da ih podržimo, kada ja igram meč oni podržavau mene, sada je red na mene. Nadam se da u utorak nećemo igrati u isto vreme i da ću moći malo da pogledam utakmicu - rekao je Alkaraz.

Za plasman u polufinale Vimbldona, "Karlitos" će igrati protiv Tomija Pola iz Sjedinjenih Američkih Država, koji je sa maksimalnih 3:0 bio bolji od Alkarazovog sunarodnika Roberta Batiste Aguta.

Podsetimo, španski as je prošle sezone osvojio titulu u spektakularnom meču savladavši Novaka Đokovića u finalu sa 3:2.

BONUS VIDEO