TARA ĐOKOVIĆ IMA ZANIMACIJU DOK GLEDA TATU: Pogledajte šta radi Novakova ćerka u toku teniskog meča!


IZVOR: Republika - 08.07.2024 | 12:49


Voli da se edukuje.

Foto: Profimedia
TARA ĐOKOVIĆ IMA ZANIMACIJU DOK GLEDA TATU: Pogledajte šta radi Novakova ćerka u toku teniskog meča!

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, sa decom Stefanom i Tarom, redovno prati Novakovu tenisku karijeru, ali jedan nedavni događaj je privukao pažnju javnosti. Dok je Novak Đoković vodio izuzetno napet meč sa Australijancem Aleksejom Poprinom na Vimbldonu, njihova šestogodišnja ćerka Tara je bila potpuno zaneta – knjigom. Snimak male Tare kako uživa u čitanju knjige "Unicorn academy" (Akademija jednoroga) postao je viralan na društvenim mrežama, izazivajući simpatije širom sveta.

 

 

"Unicorn academy" je knjiga namenjena devojčicama, koja je stekla planetarnu popularnost. Ona otkriva čudesni svet Akademije jednoroga gde su moguća sva čuda. Ova knjiga vodi čitaoce kroz magične avanture sa jednorozima i njihovim prijateljima, nudeći im uzbudljive priče iz serijala. Mališani širom sveta su očarani čarolijom ove knjige, a Tara Đoković nije izuzetak.

Jelena Đoković je poznata po svom otvorenom pristupu roditeljstvu. Ona je istakla da njena deca, Stefan i Tara, pripadaju prvoj generaciji koja nije vaspitana batinama. Ovaj moderni pristup vaspitanju je tema o kojoj je Jelena govorila na panelu, ističući da veruje da je odgovaranje na greške i pogrešna tumačenja emocija nasiljem nešto što će zaista promeniti svet. Ovaj stav predstavlja, kako je Jelena naglasila, "veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti".

Dok Novak Đoković dominira teniskim terenima, njegova porodica privlači pažnju javnosti na različite načine. Tara Đoković je svojim spontanim čitanjem knjige "Unicorn academy" postala simbol dečje radoznalosti i mašte, dok Jelena Đoković ističe moderni pristup vaspitanju kao ključnu promenu u svetu. Ova porodica nastavlja da inspiriše ljude širom sveta, kako svojim teniskim uspesima, tako i svojim stavovima o vaspitanju i roditeljstvu.

BONUS VIDEO