PUBLIKA NAVIJALA ZA RUNEA, A NOVAK IH "SPUSTIO" KAO NIKAD POSLE OSVAJANJA SETA! PA, KAD ĆETE VIŠE NAUČITI? Ne budite zver u njemu (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 08.07.2024 | 21:47


Za toliko godina nisu naučili...

Foto: Profimedia
PUBLIKA NAVIJALA ZA RUNEA, A NOVAK IH "SPUSTIO" KAO NIKAD POSLE OSVAJANJA SETA! PA, KAD ĆETE VIŠE NAUČITI? Ne budite zver u njemu (FOTO)

Novak Đoković trenutno igra meč osmine finala Vimbldona protiv Holgera Runea, a ne pamti se ovako dobra Noletova igra! Srpski teniser vodi sa 2:0 u setovima posle manje od sat i po vremena igre i blizu je prolaska među osam najboljih u Londonu.

Iako je počeo furiozno i za pola sata osvojio prvi set, u drugom je Rune malo zbio redove, a dodatna teskoba za Đokovića je to što ima problema i sa stomakom. Na sve to se priključila i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da "slome" Noleta. Ali, šta oni bede znaju kad za ovoliko godina nisu naučili...

Novak je bio jači od svega i na njihovo "Ruuuune" tokom igre uzvratio je uzvikivanjem iste stvari nakon što je osvojio drugi set. Malo je reći da ih je "spustio"...

Podsetimo, Đoković i Rune su se susreli nekoliko puta u prošlosti, sa promenljivim rezultatima. Prvi međusobni okršaj je bio na Ju Es openu 2021. godine, gde je Novak pobedio. Međutim, Rune je uspeo da ostvari dve vezane pobede nad Đokovićem na Masters turnirima u Parizu 2022. i Rimu 2023. godine. Ipak, srpski teniser je kasnije uspeo da preokrene situaciju i ostvari dve pobede nad Runeom, prvo u Parizu 2023. godine, a zatim i u Torinu na završnom turniru iste godine.

Nakon povrede kolena i operacije, Novak Đoković se ekspresno vratio na teren, ali mnogi su očekivali da neće pružati partije dostojne šampiona, međutim, barem za sada, on im je zapušio usta. 

BONUS VIDEO: