ĐOKOVIĆ JE ČAK I SVOG NAJVEĆEG MRZITELJA NATERAO DA GA POŠTUJE! AMERIKANAC PROMENIO PLOČU: Šta im radi Novak...


IZVOR: Republika/ O.J. - 08.07.2024 | 23:35


Priznaće i on da je Srbin najveći ikada, polako...

Foto: Profimedia
ĐOKOVIĆ JE ČAK I SVOG NAJVEĆEG MRZITELJA NATERAO DA GA POŠTUJE! AMERIKANAC PROMENIO PLOČU: Šta im radi Novak...

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona ubedljivom pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima (6:3,6:4,6:2).

Partija kao iz najboljih dana - prelepo za gledanje! Novak je u meč ušao furiozno i u prva tri gema nije dozvolio niti jedan poen protivniku! Onda je u drugom setu Rune malo zbio redove, a dodatna teskoba za Đokovića bila je i ta što je imao problema i sa stomakom. Na sve to se priključila i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da "slome" Noleta.

Ali, šta oni znaju kad za ovoliko godina nisu naučili... Novak je bio jači od svega i na njihovo "Ruuuune" tokom igre uzvratio je uzvikivanjem iste stvari spustivši ih na zemlju nakon što je osvojio drugi set. Upravo na konto toga je Đoković "bacio" neviđeno dobru  foru u izjavi posle meča totalno uništivši neuspele provokatore.

"Za sve vas koji ste odlučili da me ne poštujete - Lakuuuuuu noć!" - rekao je Đoković na Engleskom (Gooood night) u istom tonu kao kada su oni njega prozivali

Ova poruka izazvala je žestoke reakcije u svetu tenisa. Poznati novinar i dežurni Novakov kritičar Ben Rotenberg, čija su ranija mišljenja o Đokoviću bila negativna, iznenadio je javnost svojim novim stavom.

- Bio paranoičan ili ne, lomljiv ili ne, nezreo ili ne, ova verzija Đokovića je mnogo, mnogo više autentična i u njoj se više uživa nego bacanje srca i gluposti od pre jedne decenije. Drago mi je da priča svoju istinu ovih poslednjih godina - napisao je Rotenberg u svom misterioznom javljanju.

BONUS VIDEO: