TENISKI SVET ZADIVLJEN NOLETOVIM ODGOVOROM PUBLICI: I Kirjos reagovao na "Lakuuuuu noć"


IZVOR: Republika/ O.J. - 09.07.2024 | 00:07


Ovakvo spuštanje nije viđeno odavno.

Foto: Tanjug/AP
TENISKI SVET ZADIVLJEN NOLETOVIM ODGOVOROM PUBLICI: I Kirjos reagovao na "Lakuuuuu noć"

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima (6:3,6:4,6:2). Pored Noletovog fenomenalnog tenisa, meč je obeležen i reakcijom srpskog tenisera na prozivke navijača.

U momentima kada je Đoković osećao teskobe u stomaku, priključila se i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da slome Noleta.

Ipak, Novak je bio jači od svega i na njihovo "Ruuuune" tokom igre uzvratio je prvobitno uzvikivanjem iste stvari posle drugog seta, a onda i odgovorom u izjavi posle meča.

Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respekt, posebno prema meni, želim lakuuuuuuuuuu noć. Lakuuuuuuu noć, lakuuuuuuu noć. Vrlo lepu noć! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao "buuu". Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete - rekao je Novak.

Nakon Novakove reakcije, podršku mu je pružio i Nik Kirjos, koji je bio oduševljen njegovim postupkom.

Želim vam lakuuuuuuuuu noć, hahahahahahah - oduševljen je bio Australijanac Novakovom reakcijom.

Podsetimo, Novakov naredni protivnik je Aleks de Minor, sa kojim će snage odmeriti za dva dana. Ukoliko ga savlada, za finale boriće se sa boljim iz duela Fric - Museti.

BONUS VIDEO: