NEVEROVATNO! NOVAK PODRŠKU IMA I IZ HRVATSKE: Evo ko je stao na njegovu stranu


IZVOR: Republika - 09.07.2024 | 15:16


Lovren se pridružio Noletovim navijačima.

Foto: www.profimedia.rs
NEVEROVATNO! NOVAK PODRŠKU IMA I IZ HRVATSKE: Evo ko je stao na njegovu stranu

Bivši hrvatski fudbalski reprezentativac Dejan Lovren nedavno se oglasio na svom Instagram profilu nakon meča Novaka Đokovića na Vimbldonu. Lovren, poznat po podršci kolegama sportistima, pridružio se brojnim navijačima u podršci najboljem teniseru sveta.

Novak Đoković je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 3:0 u setovima nad Holgerom Runeom u osmini finala Vimbldona. Nakon meča Đoković se obratio publici, zahvaljujući onima koji su pokazali poštovanje prema njemu, ali i kritikujući one koji su iskazali nepoštovanje.

Foto: printscreen/instagram

Dejan Lovren stori

Dejan Lovren se pridružio mnogobrojnim navijačima u podršci Novaku Đokoviću, objavljujući fotografiju prenosa meča uz reči podrške. Njegova reakcija na Novakov govor nakon meča pokazuje podršku i poštovanje prema uspehu i stavovima najboljeg tenisera sveta.

Foto: Tanjug/AP

Dejan Lovren



Kroz ovu podršku, sportisti pokazuju međusobno poštovanje i podršku, čime se promoviše fer plej i solidarnost među sportistima bez obzira na nacionalnost ili sport kojim se bave.

Da podsetimo, Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona ubedljivom pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima (6:3,6:4,6:2).

Partija kao iz najboljih dana - prelepo za gledanje! Novak je u meč ušao furiozno i u prva tri gema nije dozvolio niti jedan poen protivniku! Onda je u drugom setu Rune malo zbio redove, a dodatna teskoba za Đokovića bila je i ta što je imao problema i sa stomakom. Na sve to se priključila i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da "slome" Noleta.

BONUS VIDEO