AUUUUU, OVO JE MNOGO BOLELO! Nole ŽESTOKO ODBRUSIO novinaru na OVO pitanje! Đoković mu ZAPUŠIO usta za sva vremena! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 09.07.2024 | 16:56


Nije hteo srpski as da prećuti na provokaciju.

Foto: www.profimedia.rs
AUUUUU, OVO JE MNOGO BOLELO! Nole ŽESTOKO ODBRUSIO novinaru na OVO pitanje! Đoković mu ZAPUŠIO usta za sva vremena! (VIDEO)

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nastavlja svoj trijumfalni put na ovogodišnjem Vimbldonu.

Nakon poslednjeg meča, srpski as je izazvao dosta pažnje kada je na delu terena poželeo "laaaaaaaku noć" publici, pokazujući svoj šarm i duhovitost.

Očekivano, prvo pitanje se odnosilo upravo na Novakovu reakciju na terenu. I novinar je dobio odgovore:

- Ne žalim zbog svojih postupaka i reči na terenu - kazao je Đoković.

Međutim, kada su novinari nastavili sa pitanjima na istu temu, Novak je pokazao svoju odlučnost i direktnost, jasno ističući da je već sve rekao o toj temi i da bi radije razgovarao o nečemu drugom.

- Da li imate neka druga pitanja ili ćemo pričati samo o navijačima? Da li ste fokusirani samo na to ili će možda biti neko pitanje o meču ili nešto slično - pitao je Novak.

- Ali, vaša reakcija… - nastavio je novinar.

- Ovo je već treće pitanje o tome. Rekao sam već sve što sam hteo da kažem. Možemo da pričamo o nečemu drugom - uzvratio je Đoković.

- Očekuje vas meč sa Aleksom de Minorom? - konačno je novinar skrenuo temu.

- Da, radujem se tome. Biće težak meč - rekao je Novak, ustao i za njega je intervju bio završen iako je novinar imao i opasku da će taj duel biti zanimljiv navijačima.

Ovim potezom, Novak Đoković je još jednom pokazao svoju odlučnost i fokusiranost na terenu, što dodatno potvrđuje njegov status kao jednog od najvećih sportista današnjice.

Podsetimo, Nole i popularni "Demon" neće izaći na Centralni teren pre 16 časova u sredu protiv Aleksa de Minora iz Australije, kada je zakazano četvrtfinale Vimbldona.

BONUS VIDEO