PA, OVO JE HIT! Pogledajte kako je Novak REAGOVAO kada je čuo GLAS legendarnog novinara! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 13.07.2024 | 09:03


Srpski teniser promenio izraz lica.

Foto: www.profimedia.rs
PA, OVO JE HIT! Pogledajte kako je Novak REAGOVAO kada je čuo GLAS legendarnog novinara! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, uspešno je završio polufinale Vimbldona pobedom od 3:0 protiv Italijana Lorenca Musetija.

Kao i uvek kada se Nole pojavi, ogromno je interesovanje novinara na konferenciji za medije, a jedno od dobro poznatih lica među novinarima bio je čuveni italijanski novinar Ubaldo Skanagati, poznat po čuvenoj rečenici "Not too bad".

Na konferenciji, Skanagati je upitao Novaka o Musetijevim rečima sa konferencije, ali ono što je posebno nasmejalo sve prisutne jeste detalj pre nego što je postavio pitanje. U trenutku pred samo pitanje, i Skanagati i Novak su izgovorili čuveno "Not too bad", što je izazvalo smeh svih prisutnih, a ni Đoković nije mogao da sakrije oduševljenje.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju dominaciju na teniskom terenu, ostvarivši još jednu impresivnu pobedu. Njegova izuzetna igra i konstantna prisutnost u finalima velikih turnira čine ga jednim od najvećih teniskih talenata današnjice.

Kao i uvek, Noletova pojava na konferenciji za novinare izazvala je veliku pažnju medija. Pored sportskih rezultata, prisutni novinari su bili zainteresovani za svaki detalj vezan za njegovu igru i pripreme.

Ubaldo Skanagati je italijanski novinar poznat po svojim izveštajima sa teniskih turnira, ali i po čuvenoj rečenici "Not too bad" koja je postala njegov zaštitni znak. Njegova prisutnost na konferenciji dodatno je podigla atmosferu, a zajedničko izgovaranje ove rečenice sa Novakom izazvalo je veliku zabavu među prisutnima.

BONUS VIDEO