ENGLEZI "PROVALILI" VELIKU TAJNU! Alkaraz ili Đoković? Otkriveno za koga je NAVIJALA Kejt Midlton!


IZVOR: Republika/B.S. - 16.07.2024 | 10:01


Nije se "složila" sa svojom sestrom.

Foto: Stephen Lock / Polaris / Profimedia
ENGLEZI "PROVALILI" VELIKU TAJNU! Alkaraz ili Đoković? Otkriveno za koga je NAVIJALA Kejt Midlton!

Britanska princeza Kejt Midlton privukla je veliku pažnju javnosti svojim javnim pojavljivanjem na finalu Vimbldona, nakon što je nedavno saopštila da se bori sa rakom. Njen izgled u dugačkoj ljubičastoj haljini bio je predmet pažljivog posmatranja, a svaki njen gest je bio pod lupom medija.

Prisustvo princeze Kejt na finalu Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza izazvalo je mnogo spekulacija o tome za koga ona zapravo navija. Iako se očekivalo da podrži Alkaraza, Kejt je u neformalnom razgovoru otkrila da njena ćerka Šarlot navija za njega, dok je sama iznenadila mnoge kada je otkriveno da zapravo navija za Novaka Đokovića.

Detalji sa Vimbldona otkrivaju da je Kejt Midlton bila u centru pažnje tokom finala, a čak su angažovani i čitači s usana kako bi se saznalo o čemu to princeza razgovara sa svojom naslednicom i ostalima u kraljevskoj loži. Njen gest džentlmenstva, kada je uručila trofeje pobedniku i poraženom finalisti, takođe je privukao mnogo pažnje javnosti.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Iako se očekivalo da će podržati Karlosa Alkaraza, Kejt Midlton iznenadila je mnoge kada je otkriveno da zapravo navija za Novaka Đokovića. Ovaj neočekivani obrt dodatno je začinio njeno pojavljivanje na Vimbldonu i izazvao brojne reakcije javnosti.

Nakon saopštenja o borbi sa rakom, Kejt Midlton pokazala je hrabrost i odlučnost da se pojavi u javnosti i nastavi sa obavljanjem svojih kraljevskih dužnosti. Njeno pojavljivanje na Vimbldonu i izražavanje podrške sportistima dodatno je istaklo njenu hrabrost i snagu.

Britanski portal "Miror" toliko se temeljno pripremio za finale Vimbldona da su čak angažovali i čitače sa usana kako bi mogli da saznaju o čemu to Kejt Midlton priča sa svojom naslednicom i ostalima u kraljevskoj loži. Na kraju, ne da su uspeli nego ističu i da su "uhvatili" i trenutak kada je otkrila da navija za Novaka Đokovića!

BONUS VIDEO