SRBIJU OČEKUJE OKRŠAJ PROTIV GRČKE U DEJVIS KUPU: Evo da li će Novak pomoći nacionalnom timu!


IZVOR: Republika/S. J. - 17.07.2024 | 13:30


Đoković doeno bitnu odluku!

Foto: www.profimedia.rs
SRBIJU OČEKUJE OKRŠAJ PROTIV GRČKE U DEJVIS KUPU: Evo da li će Novak pomoći nacionalnom timu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković donosi još jednu važnu odluku koja se tiče reprezentacije Srbije. Nakon što se pripremao za nastup na Olimpijskim igrama, odlučio je da se pridruži selekciji u Dejvis kupu protiv Grčke. Ovaj susret će se održati 14. i 15. septembra, a Srbija će se boriti za opstanak u Svetskoj grupi.

Foto: star sport

Novak Đoković

Nakon sedam godina, teniska reprezentacija Srbije će ponovo zaigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Očekuje se da će pored Đokovića u selekciji biti Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, dok će za Grčku nastupiti braća Cicipas.

Iako će Grčku predvoditi Stefanos Cicipas, Srbija se smatra favoritom u ovom susretu. Đoković i ostali igrači ističu da je protivnik za poštovanje, ali da su spremni da se suoče sa izazovom i ostvare pobedu.

Nole je po ko zna koji put pokazao svoju posvećenost reprezentaciji Srbije odlukom da se pridruži timu u Dejvis kupu protiv Grčke. Očekuje se da će ovaj susret privući veliku pažnju javnosti i da će teniska reprezentacija Srbije ostvariti uspeh pod vođstvom Đokovića. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovo uzbudljivo takmičenje.

Ulaznice za ovaj spektakl biće puštene u prodaju za 10 dana, a očekuje se veliko interesovanje publike za ovaj meč. Navijači će imati priliku da podrže svoje omiljene tenisere i uživaju u teniskom nadmetanju na najvišem nivou.

BONUS VIDEO