JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA REČIMA O NOVAKU! "Plakali smo, rekao je da je GOTOVO"!


IZVOR: Republika/B.S. - 20.07.2024 | 09:35


Supruga srpskog tenisera otvorila dušu u razgovoru za jedan podkast.

Foto: Tanjug/AP
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA REČIMA O NOVAKU! "Plakali smo, rekao je da je GOTOVO"!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković prošao je kroz teške trenutke, pre nego što je osvojio 24 Gren slem titule.

Posle poraza na Mastersu u Majamiju 2018. godine od Francuza Benoe Pera, mnogi su sumnjali u Noletovu budućnost. Taj poraz označio je težak period za srpskog asa , koji je prethodno prošao kroz operaciju lakta i padao na rang listi.

Početkom te sezone izgubio je u četvrtom kolu Australijan opena od Korejca Hjeon Čunga i onda morao na operaciju. Vratio se u Indijan Velsu gde je poražen od Japanca Tara Danijela, a onda je otišao na Floridu i tamo ga je savladao Francuz.

O teškim trenucima iz tog perioda, pričala je svojevremeno Jelena Đoković, Novakova supruga, u jednom podkastu:

- Rekao mi je da odustaje od tenisa i to je istina. Izgubio je u Majamiju, bio je to užasan poraz. Okupio nas je i rekao da je gotovo. Mi smo plakali, rekli smo mu da ne može da odustane - naglasila je Jelena na početku razgovora.

Situacija se promenila iz korena...

- Otišli smo posle toga na odmor. Kada odluči da ne želi da igra tenis, onda ne želi da radi ništa u vezi sa tenisom. Sa decom sam išla i igrala tenis, došao je treći-četvrti dan kada smo se igrali na terenu, zabavljali, nije bio trening. Srećom, video je koliko smo se mi zabavljali i onda je tražio reket. Rekla sam mu da ne može da dobije reket, da je ostavio tenis i da je naše vreme da igramo tenis. Malo sam se šalila sa njim naravno.

U sve se potom "umešao" Noletov naslednik Stefan, poslavši ocu poruku:

- Onda mu je Stefan rekao 'U redu tata, sad je tvoj red'. Uzeo je nekoliko loptica, servirao i rekao da je dobar osećaj. Zatim je dolazio svaki dan i igrao sa nama. Posle toga je rekao da će da pozove Marijana Vajdu i da ga pita da se vrati i da mu bude trener ponovo - otvorila je dušu Jelena Đoković, u intervju za podkast.

BONUS VIDEO