KRAJ KARIJERE ZA NADALA?: Španac doneo veoma bitnu odluku!


IZVOR: Republika/S. J. - 07.08.2024 | 22:53


Španac rastužio navijače!

Foto: www.profimedia.rs
KRAJ KARIJERE ZA NADALA?: Španac doneo veoma bitnu odluku!

Rafael Nadal, jedan od najvećih teniskih šampiona današnjice, iznenadio je svoje fanove objavom na društvenim mrežama da neće učestvovati na ovogodišnjem US Openu. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postavlja pitanje o tome šta je dovelo do ovakve odluke.

- Zdravo svima, pišem danas da vas obavestim da sam odlučio da se ne takmičim na ovogodišnjem US Openu, mestu gde me vežu neverovatne uspomene. Nedostajaće mi te električne i specijalne noćne sesije u Njujorku u Asheu, ali mislim da ovog puta ne bih uspeo da dam sve od sebe - naveo je Španac i dodao:

- Posebno se zahvaljujem svim mojim obožavaocima iz SAD, svi ćete mi nedostajati i vidimo se drugi put. Srećno svima na uvek neverovatnom US Openu!  Moj sledeći događaj će biti Lejver kup u Berlinu - istakao je Nadal.

Nadal je kroz svoju karijeru pokazao izuzetnu posvećenost tenisu, ali i brigu o svom zdravlju. Ovaj potez sigurno nije donet olako, posebno imajući u vidu da je US Open jedan od najprestižnijih teniskih turnira, a Nadal je u prošlosti ostvario značajne uspehe upravo na ovom takmičenju.

U svakom slučaju, odluka jednog od najvećih sportskih imena današnjice uvek izaziva pažnju i postavlja pitanje o budućnosti tenisa. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj situacije i da vidimo kako će se Nadalov izostanak odraziti na ovogodišnji US Open.

BONUS VIDEO