NOVAK STIGAO U NJUJORK: Evo kako je dočekan (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.08.2024 | 08:29


Ovako se dočekuje šampion.

Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia
NOVAK STIGAO U NJUJORK: Evo kako je dočekan (VIDEO)

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama Novak Đoković se sprema da se suoči s novim izazovima na predstojećem US openu. Ovaj turnir dolazi nakon nekoliko ključnih trenutaka u Novakovoj karijeri, uključujući polufinale Australijan opena, finale Vimbldona i osvajanje jedinog trofeja koji mu je nedostajao - zlata na Olimpijskim igrama, koje su se ove godine održale u Francuskoj. Sada, s rasterećenjem i motivacijom, Novak se fokusira na odbranu titule u Njujorku.

Dolazak Novaka Đokovića u Njujork nije prošao neprimećeno. Zvanična stranica US opena se oglasila povodom dolaska srpskog tenisera u Ameriku, izražavajući dobrodošlicu aktuelnom šampionu. Očekivanja publike i teniskih stručnjaka su visoka, a Novak se priprema da im uzvrati na terenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

 


Sa dolaskom u Veliku jabuku, Novak će obaviti finalne pripreme za turnir koji startuje 26. avgusta. Sa pažljivo osmišljenim treningom i strategijom, on će se pripremiti za izazove koji ga očekuju na terenu.

Novak Đoković ulazi u US open sa još većim motivom nakon osvajanja olimpijskog zlata. Sa brojnim grend slem titulama već u svojoj kolekciji, on želi da uveća svoj uspeh na najvećoj teniskoj sceni. Očekivanja javnosti su visoka, ali Novak je spreman da se suoči sa izazovima i pokaže svoju vrhunsku formu.

Novak Đoković je spreman da se suoči sa novim izazovima na predstojećem US openu, a svet tenisa sa nestrpljenjem očekuje njegovu igru na terenu.

 

 

BONUS VIDEO: