NOLE ZADIRKUJE KRIJOSA! "Sada znam tajnu tvog snažnog servisa"!


IZVOR: Republika - 22.08.2024 | 21:51


Iako su neki možda pomislili da se Novak šali na račun Kirjosovog servisa, istina je drugačija.

Foto: Tanjug/AP
NOLE ZADIRKUJE KRIJOSA! "Sada znam tajnu tvog snažnog servisa"!

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, nedavno je izazvao smeh među svojim pratiocima na društvenim mrežama objavom u kojoj se našalio na račun svog prijatelja Nik Kirjosa. Na slici koju je podelio, Đoković je pozirao pored plakata radnje "Joe & The Juice", brenda čiji je Kirjos ambasador. Uz fotografiju, Nole je napisao: "Sada znam tvoju tajnu tvog snažnog servisa." Ova šaljiva opaska izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara.

Iako su neki možda pomislili da se Novak šali na račun Kirjosovog servisa, istina je drugačija. Naime, "Joe & The Juice" je poznata po prodaji popularnog napitka pod nazivom "Smuti", a upravo je Kirjos preporučio ovaj napitak Đokoviću. Očigledno je da je Novak iskoristio slobodno vreme u Njujorku da poseti ovu prodavnicu, a svoje iskustvo podelio je sa fanovima na društvenim mrežama.

 

 


Novak Đoković i Nik Kirjos su postali jako bliski od finala Vimbldona 2022. godine, a ovo prijateljstvo očigledno se nastavlja i van teniskih terena. Iako je Kirjos već neko vreme van takmičarskog tenisa, on i dalje pronalazi načine da ostane u kontaktu sa teniskim svetom, dok Novak vredno radi na pripremama za predstojeći US Open.

Novak Đoković se trenutno nalazi u Njujorku, gde intenzivno trenira i priprema se za predstojeći US Open. Sa brojnim osvojenim titulama, uključujući i Vimbldon 2022, Đoković je favorit za osvajanje ovog prestižnog turnira. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju njegove nastupe i nadaju se još jednoj epskoj borbi za trofej.

Sve u svemu, prijateljstvo između Novaka Đokovića i Nik Kirjosa donosi osveženje u teniski svet i pokazuje da rivalstvo na terenu može da preraste u iskreno prijateljstvo van njega. Očekujemo zanimljive poteze i van teniskih terena od ove dvojice teniskih velikana.

 

 

BONUS VIDEO: