SINER POSLE SVEGA IMA PREDSEDNIČKI TRETMAN?! Britanac više nije mogao da ćuti - NIKADA u ŽIVOTU nisam video OVAKO nešto!


IZVOR: Republika - 26.08.2024 | 13:42


Ovo je ludo..

Foto: Tanjug/AP
SINER POSLE SVEGA IMA PREDSEDNIČKI TRETMAN?! Britanac više nije mogao da ćuti - NIKADA u ŽIVOTU nisam video OVAKO nešto!

Teniski svet je ponovo uzdrman skandalom sa dopingom koji je zadesio Janika Sinera, mladog italijanskog tenisera. Dva puta tokom 2024. godine, Siner je bio pozitivan na doping testovima tokom turnira u Indijan Velsu u martu. Iako je oslobođen optužbi, teniseri širom sveta i dalje komentarišu ovaj slučaj, a jedan od njih je i Britanac Lijam Broudi.

Lijam Broudi je javno izneo svoje mišljenje o Janiku Sineru putem društvene mreže "X", ističući da se Italijanu pruža poseban tretman i medijska pažnja uprkos doping skandalu. Njegove reči su izazvale brojne reakcije, a Broudi se oglasio ponovo kako bi pojasnio svoj stav.

- Kao ga ne tretiraju ništa drugačije u odnosu na ostale, ali zato ga uzdižu, daju mu predsednički tretman i intervjue sa ESPN-om kako bi zadržao svoj imidž. Gde je sva ta energija za ostale? Nikada u životu nisam video ovako nešto - napisao je Broudi.

U drugom komentaru, Broudi je naglasio da ne gaji mržnju prema Sineru, ističući da ga smatra brilijantnim teniserom i dugogodišnjim fanom. Ovom izjavom je pokušao da umiri tenisku javnost, ističući da ceni Sinerov talenat i skromnost.

- Luda stvar je što neki ovde misle da mrzim Sinera. Ja mislim da je on apsolutno brilijantan. Fantastičan je teniser i uvek je bio veoma skroman. Njegov sam fan još otkako je igrao na čelendžerima, što je mnogo duže nego što ga mnogi ljudi, koji su uvređeni mojom objavom, podržavaju - kratko je poručio Broudi.

Broudijeve reči su izazvale različite reakcije u teniskoj zajednici, sa mnogima koji su protumačili njegove komentare na različite načine. Ovaj slučaj je pokrenuo široku raspravu o tretmanu tenisera u medijima i javnosti, dok je Sinerov dopinški slučaj i dalje predmet interesovanja.

Ovaj skandal sa dopingom je ponovo pokrenuo pitanja o kontroli dopinga u tenisu i uticaju medijske pažnje na tretman tenisera. Teniski svet će pažljivo pratiti dalji razvoj događaja i reakcije javnosti na ovaj kontroverzni slučaj.

BONUS VIDEO