ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Novak IZGUBIO zlatnu medalju sa Olimpijskih igara!


IZVOR: Republika/B.S. - 27.08.2024 | 08:48


Neverovatna situacija mu se dogodila.

Foto: Tanjug/AP
ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Novak IZGUBIO zlatnu medalju sa Olimpijskih igara!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nedavno je otkrio da je doživeo pravu dramu kada je izgubio zlatnu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon što je pobedio Karlosa Alkraza u epskom finalu, Nole je stigao na poslednji grend slem u sezoni sa zlatnom medaljom oko vrata, ali je malo nedostajalo da u Njujork doputuje bez nje.

Đoković je priznao da je nakon trijumfa u Parizu imao problema sa pronalaženjem medalje, koju su mu deca, sin Stefan i ćerka Tara, sakrili.

- Zaboravio sam gde se nalazi, jer su je moja deca negde sakrila. Počeo sam u jednom trenutku da paničim, jer sam morao da je ponesem u Ameriku - otkrio je Novak u intervjuu za ugledni američki medij "Forbs".

 

 

Ipak, na sreću, Đokovićeva porodica je brzo pronašla medalju i poslala je po Novakovog fizioterapeuta, koji je putovao dan kasnije za Njujork.

- Jedne noći je moja ćerka spavala sa medaljom, a druge noći moj sin. Imaju nekoliko mojih trofeja u svojim sobama. Sve je to deo cele porodice Đoković koja slavi zajedno - rekao je srpski as.

Sada je zlatna medalja na sigurnom u Njujorku, a Novak je otkrio:

- Pokušavam da je pogledam jednom dnevno i kažem "zdravo" - istakao se Đoković i dodao:  

- Kažem joj i "hvala" da bih dobio inspiraju za dalje - zaključio je najbolji u istoriji.

Podsetimo, u drugom kolu popularnog Flešinga, Đoković će igrati protiv još jednog srpskog tenisera, Lasla Đerea, koji je izbacio Nemca Jana Lenarda Štrufa.

BONUS VIDEO