LEPOTICA OBJAVILA LJUBAV NOVAKU, ŠTA LI ĆE REĆI JELENA: Rumunka luda za Noletom i to ne krije


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 03.09.2024 | 10:59


Andrea Prisakariju je već dolazila i u Beograd.

Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea
LEPOTICA OBJAVILA LJUBAV NOVAKU, ŠTA LI ĆE REĆI JELENA: Rumunka luda za Noletom i to ne krije

Novak Đoković ima armiju navijača širom sveta i veliko poštovanje kolega, a pojedinci se ne suzdržavaju da mu direktno objave ljubav. Upravo to je uradila prelepa Rumunka Andrea Prisakariju, inače i sama teniserka.

Ona je postala poznata ne samo po svojim sportskim veštinama, već i po svojoj otvorenoj podršci Novaku Đokoviću. Sa svojim atraktivnim izgledom i strašću prema tenisu, privukla je veliki broj navijača širom sveta, a posebno iz Srbije zbog svoje ljubavi prema najboljem srpskom teniseru. Na nedavnom gostovanju na rumunskoj televiziji, Andrea je otkrila da, uprkos svojoj otvorenoj podršci, lično nije upoznala Novaka Đokovića.

Foto: www.profimedia.rs

Nije mu lako: Novak Đoković

- Ne. Nismo se upoznali. To je ljubav na daljinu - izjavila je Andrea uz osmeh.

Njen iskreni odgovor izazvao je oduševljenje među Novakovim navijačima, koji su joj putem društvenih mreža izrazili podršku i uverenje da će se njihov susret sigurno dogoditi u bliskoj budućnosti. Andrea Prisakariju stekla je veliku popularnost među srpskim navijačima zahvaljujući svojoj strastvenoj podršci Novaku Đokoviću. Redovno je komentarisala Novakove mečeve na društvenim mrežama, delila snimke njegovih poteza i proslava sa peharom, čime je osvojila simpatije mnogih ljubitelja tenisa u Srbiji.

Interesantno je da je Andrea svojevremeno posetila Beograd, gde je prisustvovala večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Njen boravak u srpskoj prestonici dodatno je povećao njenu popularnost među srpskim navijačima, dok su je mnogi dočekali sa oduševljenjem i podrškom. POGLEDAJ GALERIJU


Andrea Prisakariju, popularna rumunska teniserka, svojom otvorenom podrškom Novaku Đokoviću osvojila je srca mnogih navijača širom sveta, a posebno u Srbiji. Njen odgovor o "ljubavi na daljinu" sa Novakom izazvao je veliko interesovanje javnosti, dok se mnogi nadaju da će se njihov susret dogoditi u bliskoj budućnosti. Samo je pitanje šta na to ima da kaže Novakova supruga Jelena?!

BONUS VIDEO