VEČERAS SAZNAJEMO KO ĆE NASLEDITI NOLETA! Siner ili Fric?


IZVOR: Republika - 08.09.2024 | 13:44


Moćete pratiti i direktan prenos.

Foto: Instagram.com/djokernole
VEČERAS SAZNAJEMO KO ĆE NASLEDITI NOLETA! Siner ili Fric?

Posle dve nedelje uzbudljivog tenisa, došlo je vreme za muško finale US opena, gde će se za prestižni pehar boriti Janik Siner i Tejlor Fric. Ovogodišnji turnir je bio obeležen nekoliko interesantnih događaja, a meč za titulu obećava veliku tenisku dramu.

Italijan Janik Siner je imao turbulentan put do finala, budući da je bio upleten u skandal oko doping testova pre početka turnira. Ipak, Siner je uspeo da se koncentriše na tenis i ostvari značajne pobede, uključujući trijumfe nad Mekenzijem Mekdonaldom, Danilom Medvedevim i Džekom Drejperom. Sada će se Siner boriti za svoju drugu grend slem titulu, a kvote ga svrstavaju u ulogu favorita.

 

 


Sa druge strane, Tejlor Fric će debitovati u grend slem finalima, a njegov put do ovog meča bio je pun iznenađenja. Fric je eliminisao nekoliko velikih imena, uključujući Kaspera Ruda, Sašu Zvereva i Frensisa Tijafoa. Iako nije imao zapažene rezultate na prethodnim turnirima, Fric je pokazao svoj najbolji tenis tokom ovogodišnjeg US Opena.

Veliko finale počinje u 20 časova, a direktan prenos možete pratiti na prvom kanalu Eurosporta. Siner je favorit prema kladionicama, ali će Fric sigurno pružiti snažan otpor u borbi za prestižni pehar. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča, koji će obeležiti završetak ovogodišnjeg US Opena.

 

 

BONUS VIDEO: