DA JE SINER SRBIN BIO BI RAZAPET ZA OVO: Teniska organziacija ponovo pokazala veliko licemerstvo!


IZVOR: Republika/S. J. - 10.09.2024 | 12:54


Skandal!

Foto: Tanjug
DA JE SINER SRBIN BIO BI RAZAPET ZA OVO: Teniska organziacija ponovo pokazala veliko licemerstvo!

Italijanski teniser, Janik Siner je oslobođen svih optužbi nakon što je dva puta tokom proleća bio pozitivan na doping testu na zabranjenu supstancu klostebol, ali su mu suspenzije u oba navrata ekspresno ukinute. Konačnu odluku donela je Svetska antidoping agencija, čime će Siner zadržati titule osvojene na US openu i Majamiju, kao i poene za ostvarene rezultate na drugim turnirima. 

Foto: www.profimedia.rs

Janik SIner

Ovo je još jedan dokaz skandala u svetu tenisa. Naime, da je Novak Đoković bio u ovakvoj situaciji digla bi se velika prašina i sigurno bi bio suspendovan na neko vreme u najmanju ruku, ali pošto Siner nije Srbin, onda mu je sve oprošteno. Velike nepravde su se desile Noletu u prošlosti, ali kao što je on sam rekao da nije Srbin odavno bi bio priznat kao najbolji svih vremena.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, Đokovića su diskvalifikovali sa US opena kada je pogodio sudija tokom meča, ali kada je to uradio Federer, bilo je okej, jer on nije Srbin i miljenik je teniske organziacije. Takođe, setimo se sramnih australijskih vlasti koji su Novaka zbog toga što nije vakcinisan stavili u migracioni centar i maltertirali ga. Međutim, pravila ne važe za sve isto i dok neki mogu da rade šta hoće, drugima se i najmanja sitnica meri.

Naravno, kada je Novak lomio rekete svi su bukvalno pucali na njega i nazivali ga divljakom, a kada je Alkaraz to uradio, niko ništa nije rekao. Naravno, podržavaju on koji nisu Srbi i oni to mogu da rade. Međutim, zaboravljaju Đokovićevu mentalnu snagu i koliko god ga oni spuštaju ili osporavaju, on se diže iznad svih kao feniks i očas posla ih ućutka. Đoković je dokazao da je najbolji svih vremena i da mu ne mogu ništa, mogu samo da se služe raznim smicalicama i prevarama, ali on je jači od svega toga.

BONUS VIDEO