GENETIKA JE ČUDO: Zbog nje gore društvene mreže - majka beloruske teniserke se skinula u bikini i zapalila Grčku! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 20.09.2024 | 07:26


Narod sa pravom kaže "Gledaj majku, biraj ćerku".

Foto: Instagram.com/juliya_sabalenka
GENETIKA JE ČUDO: Zbog nje gore društvene mreže - majka beloruske teniserke se skinula u bikini i zapalila Grčku! (FOTO GALERIJA)

Beloruska teniserka Arina Sabaljenka trenutno uživa na odmoru u Grčkoj sa svojom majkom Julijom.

Fotografije koje su stigle iz Grčke pokazuju Arinu u zelenom bikiniju, dok se njena mama hvali svojim izgledom u belom kupaćem kostimu. Komentari na društvenim mrežama su preplavljeni pohvalama za Julijin izgled, pri čemu mnogi primećuju sličnost između nje i njene ćerke.

Fotografije Julije Sabaljenka u bikiniju izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se nizali komentari o njenoj lepoti i izgledu. Mnogi su primetili da dvadesetšestogodišnja Arina liči na svoju mamu, dok su drugi opisivali Juliju kao "pravo značenje reči slatkiš". Očigledno je da je Julija izazvala poseban odjek svojim izgledom na fotografijama iz Grčke.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Dok je Arina na odmoru sa svojom mamom u Grčkoj, nije objavila zajedničku fotografiju sa njom na društvenim mrežama. Razlog tome može biti činjenica da je Arina trenutno u vezi sa milionerom, pa je verovatno da provodi vreme u zagrljaju svog dečka. Ova trostruka grend slem šampionka očigledno uživa u romantičnom odmoru sa svojim partnerom.

Dok Sabaljenka uživa na odmoru u Grčkoj, centralna Evropa se bori sa posledicama ciklona, dok na jugu kontinenta sunce neumoljivo prži. Ovo je važan kontekst koji ilustruje kontrast između opuštanja na odmoru i borbe sa ekstremnim vremenskim uslovima u drugim delovima Evrope.

Da podsetimo, dvadesetšestogodišnja Arina Sabaljenka je trenutno druga igračica sveta. Na WTA listi nalazi se odmah iza neprikosnovene Poljakinje Ige Švjontek sa nešto više od 2.000 poena manje.

Tokom dosadašnje karijere tri puta je osvajala grend slem titule, a polovinom septembra prethodne 2023. godine stigla je i do prve pozicije na WTA listi.

 

BONUS VIDEO: