VELIKE PROMENE U STRUČNOM ŠTABU: Dolazi ON kao privremeno rešenje!


IZVOR: Republika - 20.09.2024 | 22:13


Rešio da unese svežinu u svoj stručni štab.

Foto: Tanjug/AP
VELIKE PROMENE U STRUČNOM ŠTABU: Dolazi ON kao privremeno rešenje!

Danski teniser Holger Rune je nedavno najavio da će za azijsku turneju imati novog trenera, a to će biti Bendžamin Ebrahimzadeh. Ova odluka dolazi uoči niza značajnih turnira u Kini i Japanu, gde će Rune imati priliku da pokaže svoje teniske veštine.

Iz Runeove objave se može naslutiti da je Ebrahimzadeh postavljen kao privremeno rešenje za azijsku turneju, ali očigledno je da postoji potencijal za dugoročnu saradnju. Ovo nije prvi put da će Rune sarađivati sa Ebrahimzadehom, jer su već imali prilike da rade zajedno na turniru u Montekarlu.

Foto: www.profimedia.rs

Holger Rune

Holger Rune je u javnosti poznat po čestim promenama trenera u toku svoje karijere. Ovaj mladi teniser je imao veliki uspon pre godinu dana kada je bio četvrti teniser sveta, ali od tada je došlo do značajnog pada na ATP listi. Unatoč brojnim promenama trenera, Rune je imao problema da zadrži svoj raniji rang na svetskoj teniskoj sceni.

Rune će nastupiti na nekoliko značajnih turnira u Aziji u narednom periodu. Prvo, očekuje ga učešće na turniru u Hangdžouu koji se igra u sklopu serije 250, zatim sledi turnir serije 500 u Tokiju, da bi kruna azijske turneje bio masters u Šangaju. Ovi turniri pružaju idealnu priliku mladom teniseru da pokaže svoj potencijal i konkuriše za visok plasman na ATP listi.

Uz nove izazove i novog trenera, Holger Rune ulazi u narednu fazu svoje karijere sa nadom da će uspeti da povrati svoju prethodnu formu i ponovo se nađe među najboljim teniserima sveta. S obzirom na njegov talenat i upornost, publika sa nestrpljenjem očekuje njegove nastupe na azijskoj turneji.

BONUS VIDEO