NOVAK JOŠ JEDNOM ŠOKIRAO PLANETU: Na jednom terenu nikada neće zaigrati - otkrio je i razloge!


IZVOR: Vladimir Vorih - 22.09.2024 | 07:44


Odluka koju svi moraju podržati.

Foto: Starsport
NOVAK JOŠ JEDNOM ŠOKIRAO PLANETU: Na jednom terenu nikada neće zaigrati - otkrio je i razloge!

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, poznat je po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu u svim segmentima igre. Njegova pažnja ka detaljima, od forhenda i bekhenda do servisa, je neosporna i često je istaknuta kao ključni faktor njegovog uspeha.

Nakon egzibicije u Sofiji gde je sa Grigorom Dimitrovom priredio pravi spektakl na terenu, ali i van njega, istovremeno je i zabrinuo svoje fanove širom planete jer je nakon decenije i po sebi dozvolio da se počasti banicom, tradicionalnim bugarskim jelom koje se često pravi i u istočnoj Srbiji, a koja se za razliku od gibanice mota i savija u spiralu. Mnogi su navedeni potez Novaka Đoković protumačili kao definitivan početak kraja njegove profesionalne karijere, ali možda je razjašnjenje kada je nastavak karijere u pitanju, usledio u subotu uveče.

U subotu uveče, Novak je u šali pokazao gde bi se možda neki drugi teniseri bolje snašli - na terenu sa drvoredom duž jedne strane, gde bi desnoruki teniseri mogli da igraju samo forhende. Međutim, Đoković je jasno stavio do znanja da na takvom terenu nikada ne bi igrao iz jednog jednostavnog razloga - "potreban mi je moj bekhend", napisao je Novak.

Foto: Instagram.com/printscreen/djokernole

Na ovom terenu se nikada neće pojaviti

 

Iako je rano poražen na US Openu od Alekseja Popirina, Novak se vratio u Dejvis kupu gde je odveo Srbiju ka opstanku u Svetskoj grupi protiv Grčke. Takođe, odigrao je i egzibicioni meč u Sofiji sa Grigorom Dimitrovim. Novakov nastup se očekuje u Šangaju, a uskoro će imati još jednu egzibiciju sa Del Potrom na njegovom oproštaju.

Novak Đoković nastavlja da oduševljava svojim umećem na terenu, a njegova posvećenost i perfekcionizam čine ga pravim majstorom svih segmenata igre. S nestrpljenjem očekujemo nove uspehe ovog izuzetnog tenisera.

 

BONUS VIDEO: