BRAČNI PAR ZAPALIO MREŽE FOTOGRAFIJOM! Ana je viša od Bastijana - Evo i koliko! (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.09.2024 | 19:28


Sve oči su uprte u njih.

Foto: Tanjug/AP
BRAČNI PAR ZAPALIO MREŽE FOTOGRAFIJOM! Ana je viša od Bastijana - Evo i koliko! (FOTO)

Dok su bili aktivni sportisti, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger bili su na vrhuncu svojih karijera. Ana je dominirala teniskim terenima kao vrhunska igračica, dok je Bastijan osvajao svetska prvenstva u fudbalu. Međutim, i nakon završetka sportskih karijera, njihov uspeh se nastavlja kroz skladan i srećan bračni život.

Uživajući u zajedničkom životu, Ana i Bastijan su blagosloveni sa dvoje dece - sinovima Lukom i Leonom. Njihova ljubavna priča nastavlja da oduševljava javnost, a njihova posvećenost porodici je nešto što ih čini još više simpatičnim i inspirativnim.

Nedavno, na Instagramu je Bastijan podelio fotografiju na kojoj su zajedno, obučeni u svečane večernje toalete. U opisu fotografije, Bastijan je napisao "Odelo za Anu Ivanović", što je izazvalo pažnju mnogih pratilaca. Mnoge je zanimalo da li je Ana zaista viša od Bastijana ili je to samo zbog visokih potpetica. Ispostavilo se da je Ana zaista viša od svog supruga, ali samo za jedan centimetar. Dok Ana meri 184 cm, Bastijan je visok 183 cm.

Foto: Instagram/Printscreen/bastianschweinsteiger

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Ova sitnica je izazvala simpatije kod mnogih, jer je neuobičajeno videti ženu koja je viša od svog partnera. Ipak, to ih nije sprečilo da zajedno blistaju i pokažu kako visina nikada nije bila prepreka u njihovom skladnom odnosu.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su primer kako uspeh na sportskom terenu može biti samo uvod u još veći uspeh van njega. Njihova ljubav, posvećenost porodici i harmonija u braku su ono što ih čini istinskim uzorom mnogima, kako na terenu, tako i van njega. Svojom pojavom i stavom, nastavljaju da inspirišu ljude širom sveta.

BONUS VIDEO