FEDERER SE DIŽE KAO FENIKS IZ PEPELA! Nema nikakve dileme - Teniser se vraća na teren!? (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 16:19


Zemljotres u svetu belog sporta.

Foto: Tanjug/AP
FEDERER SE DIŽE KAO FENIKS IZ PEPELA! Nema nikakve dileme - Teniser se vraća na teren!? (FOTO)

Jedan od najvećih tenisera svih vremena, Rodžer Federer, mogao bi ponovo da uzme reket u ruke, a za to postoji vrlo jak razlog. Rodžerov agent Toni Godsik najavio je mogućnost Federerovog učešća na egzibicionom meču protiv Rafaela Nadala, što bi ujedno bio i oproštajni meč legendarnog Španca od aktivnog igranja tenisa.

 - Mislim da oko toga nema nikakve dileme. Rodžer i Rafa vole da sarađuju i to bi bila sjajna priča - istakao je Godsik.

Poslednji put kada su Nadal i Federer igrali egzibicioni meč bilo je 2020. godine, kada je u Južnoj Africi priređen pravi spektakl. Ova najava je izazvala veliko uzbuđenje među ljubiteljima tenisa širom sveta, jer bi ponovni susret ova dva velikana bio prava poslastica za sve ljubitelje ovog sporta.

Foto: Tanjug/AP

Idealan duo - Rafael Nadal i Rodžer Federer

Potencijalni egzibicioni meč između Federera i Nadala ne samo da bi bio emotivan povod za obožavaoce, već bi i imao značajan uticaj na tenisku industriju. Interesovanje javnosti za ovaj događaj sigurno bi bilo ogromno, a samim tim i marketinške mogućnosti i prihodi od ovog spektakla bili bi značajni.

Nakon ove najave, javnost s nestrpljenjem očekuje potvrdu i datume ovog mogućeg meča. Fanovi tenisa širom sveta već sada izražavaju svoje emocije i raduju se potencijalnom susretu Federera i Nadala, dok se postavljaju pitanja o tome kakav će to spektakl biti i kako će obožavaoci doživeti oproštajnu partiju Rafaela Nadala.

Potencijalni povratak Rodžera Federera na teniski teren za egzibicioni meč sa Rafaelom Nadalom predstavlja vest koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Ovo bi svakako bila prilika koju ljubitelji tenisa ne bi smeli propustiti, a ukoliko se najava ostvari, sigurno je da će ceo svet tenisa biti u centru pažnje.

BONUS VIDEO