VODITELJKA BACILA OKO NA NOLETA?! Atraktivna brineta imala samo reči hvale za Đokovića - "U njegovim godinama..." (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.09.2024 | 08:57


Prvo NBA košarkaš, zatim poznati teniser, da li je došao red na srpskog asa?

Foto: www.profimedia.rs
VODITELJKA BACILA OKO NA NOLETA?! Atraktivna brineta imala samo reči hvale za Đokovića - "U njegovim godinama..." (FOTO)

Nekadašnja teniserka Aliz Lim, sada voditeljka Eurosporta, nedavno je izrazila svoje mišljenje o Novaku Đokoviću i njegovim prioritetima kada je reč o igranju teniskih turnira. U podkastu "Tennis Channel Inside-In", Lim je istakla da razume Novakovu odluku da prioritet stavi na Grend Slemove već nekoliko godina, te da je sada to iskreno izrazio javno.

- Mislim da je to tako već neko vreme. Možda to nije toliko izražavao, ali duboko u sebi sigurno je tako bilo nekoliko godina i možda je skoro koristio te Masters 1000 kao pripremne turnire, što je ludo kada razmišljate o tome. Ali ima toliko rekorda na tim turnirima - rekla je Aliz.

Lim je dodala da je u Novakovim godinama i sa njegovim telom mnogo teže oporaviti se, te da mora biti pametan sa svojim kalendarom. Istakla je da isto važi i za druge velike teniske zvezde poput Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji takođe tragaju za Grend Slemovima.

- U njegovim godinama i s telom, kao što je rekao, mnogo je teže oporaviti se, mora biti pametan sa svojim kalendarom. Ne možemo da mu zamerimo na tome. Ali to važi i za Rodžera, isto tako i za Rafu, i na kraju su naravno u potrazi za Grend Slemovima - nastavila je bivša teniserka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

U toku razgovora o Novaku Đokoviću, Aliz je izrazila svoje divljenje srpskom teniseru, ističući da bi trebalo da mu se zahvalimo što se toliko bori da nastavi da igra kako bismo mi i dalje uživali u njegovim nastupima. Takođe je pohvalila Novakovu predanost Dejvis kupu, ističući da izgleda da mu je to jednako važno kao i Grend Slemovi.

Možemo samo da mu se zahvalimo što se toliko borio da nastavi da igra kako bismo mi i dalje uživali u njegovim nastupima. Volim to što i dalje ulaže toliko energije u Dejvis kup jer toliko voli da igra za svoju zemlju i izgleda da mu je to jednako važno kao i GS - zaključila je Aliz Lim.

Inače, Aliz Lim je bivša devojka čuvenog NBA košarkaša Tonija Parkera, a nedavno je privukla pažnju javnosti napuštanjem zabave sa Grigorom Dimitrovim. Njeni komentari o Novaku Đokoviću pokazuju razumevanje i poštovanje prema njegovim odlukama i predanosti tenisu, što je privuklo pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

BONUS VIDEO