ANA PONOVO NA TERENU! Teniserka se vraća na velika vrata- Tako sam srećna!


IZVOR: Republika - 28.09.2024 | 16:08


Ivanovićeva ushićena!

Foto: Instagram/anaivanovic
ANA PONOVO NA TERENU! Teniserka se vraća na velika vrata- Tako sam srećna!

Ana Ivanović, nekadašnja grend slem šampionka sa Rolan Garosa iz 2008. godine, odlučila je da se ponovo oproba na teniskom terenu, ali ovog puta ne u takmičarskom okruženju već u okviru egzibicionog turnira. Sa 37 godina, Ana i dalje vodi računa o svom telu i održava formu, ali je trenutno posvećena porodici i deci, kao i svom poslu van tenisa.

Ivanovićeva je izrazila svoje oduševljenje zbog učešća na trećem izdanju Luksemburg tenis mastersa za dame ove godine, gde će se takmičiti pored poznatih imena kao što su Martina Hingis, Flavija Peneta, Dominika Cibulkova, Andrea Petković, Kirsten Flipkens, Magdalena Ribarikova i Laura Robson.

Ovo će biti prilika da se Ana ponovo susretne sa nekadašnjim koleginicama sa kojima je delila teren u prvoj deceniji ovog veka, kada su dve Srpkinje bile u samom vrhu po kvalitetu i teniskom talentu.

- Tako sam srećna što ću učestvovati u trećem izdanju Luksemburg tenis mastersa za dame ove godine - napisala je Ivanovićeva.

Foto: Starsport

Povratak Ane Ivanović

Iako je Ana Ivanović odlučila da se povuče iz profesionalnog tenisa 2016. godine, ona i dalje neguje strast prema sportu i odlučila je da se pridruži egzibicionom turniru kao deo svog povremenog izleta u "beli sport". Pored toga, Ivanovićeva je posvećena porodici i svojoj deci, kao i svom poslu van tenisa, što je jasan pokazatelj njenog bogatog i ispunjenog života van teniskih terena.

Iako će ova egzibicija biti samo jedan izlet za Anu Ivanović u teniski svet, njeno ime i dalje budi interesovanje ljubitelja tenisa širom sveta. Njen povratak na teren, makar i u egzibicionom formatu, predstavlja poseban događaj za sve one koji su pratili njen uspon ka vrhu teniske scene, te će ovo biti prilika da se još jednom podsetimo njenog izuzetnog talenta i doprinosa ovom sportu.

Uprkos tome što je Ana Ivanović odlučila da se povuče iz profesionalnog tenisa, njeno prisustvo na egzibicionom turniru nosi sa sobom poseban šarm i uzbuđenje za sve ljubitelje tenisa, koji će imati priliku da vide legendu u akciji još jednom.

BONUS VIDEO