AU, ĐOKOVIĆ KAO DA JE IZAŠAO IZ "IGRE PRESTOLA"! Novak u nikad moćnijem izdanju (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 28.09.2024 | 18:52


Fenomenalna najava pred novi turnir

Foto: Starsport
AU, ĐOKOVIĆ KAO DA JE IZAŠAO IZ "IGRE PRESTOLA"! Novak u nikad moćnijem izdanju (VIDEO)

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, spreman je da se takmiči na spektakularnom Kupu šest kraljeva u Saudijskoj Arabiji. Ovaj turnir okupiće najveće svetske zvezde "belog sporta", među kojima su Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune. Očekuje se vrhunski tenis i neizvesne borbe za titulu, a ceo spektakl biće na programu od 16. do 19. oktobra u Rijadu.


Organizatori su se potrudili da najavu turnira učine nezaboravnom. Kreirali su impresivan "trejler" koji je privukao pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. U njemu su sve pomenute teniske zvezde, a posebno se istakao Novak. U trenutku kada se pojavljuje na snimku, okružen je vukovima, a njegov "urlik" je bio gromoglasan. Ova inovativna najava privukla je pažnju javnosti i stvorila veliko interesovanje za sam turnir.

 

 


Fanovi su bili oduševljeni spotom, što će imati uticaj i na interesovanje za sam turnir, a Đoković izgleda kao da je izašao iz serije "Igra prestola", što možete i sami videti pred kraj videa iznad. Janik Siner je prikazan u muzeju antičke umetnosti, Karlos Alkaraz usred pustinje, dok su se svi na kraju našli pored vatrenog teniskog terena koji će biti centralno mesto dešavanja.

Najava ovog turnira izazvala je veliku pažnju javnosti i ljubitelja tenisa. Sve oči ljubitelja tenisa uprte su ka Rijadu, gde će se održati ovaj jedinstveni događaj.

 

 

BONUS VIDEO