OVAKVOG NOVAKA NIKADA NISTE VIDELI: Đoković u šumi okružen vukovoma - jednim potezom je stvari postavio na svoje mesto! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 29.09.2024 | 06:37


Nesvakidašnja najava.

Foto: Twitter.com/printscreen/ TURKI ALALSHIKH
OVAKVOG NOVAKA NIKADA NISTE VIDELI: Đoković u šumi okružen vukovoma - jednim potezom je stvari postavio na svoje mesto! (VIDEO)

Organizatori revijalnog turnira "Kupa šest kraljeva" u Rijadu su spektakularno najavili ekshibiciju koja će se održati od 16. do 19. oktobra. Pored najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, učestvovaće i Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune.

Novak Đoković je predstavljen na vrlo moćan i mističan način, kao mistični junak na vrhu planine, okružen vukovima. U vizualizaciji, Nole lebdi, ali ima potpunu kontrolu nad lopticom koja se ledi i zaustavlja pred njim. U divljoj okolini, na snegu, Srbin se budi iz meditacije, udara lopticu i šalje je tamo gde treba - u centar. Uz prepoznatljiv gromoglasan urlik, Nole se transformiše u obliku kapljica vode i završava udarac, tačno u metu.

U najavi, svaki od učesnika je predstavljen kroz kostim i scenografiju koja odražava određeni istorijski ili mitološki kontekst. Karlos Alkaraz izgleda kao vitez, Janik Siner je obučen kao stari Rimljanin, dok se Holger Rune pojavljuje na brodu obučen kao viking. Danil Medvedev dočekuje lopticu jašući medveda, dok Rafael Nadal predstavlja čoveka od šljake. Svi učesnici su na kraju zajedno pored vatrenog teniskog terena, a u prvom planu je tron za koji će se teniseri boriti.

 

 

Revijalni turnir će se održati od 16. do 19. oktobra, sa danom pauze 18. oktobra, po pravilima APT prema kojima teniseri na egzibicijama ne mogu da igraju tri dana u nizu. Svaki učesnik će zaraditi milion i po dolara, dok pobedniku pripada šest miliona, što je duplo više nego na Grend slem turnirima.

Najava "Kupa šest kraljeva" u Rijadu obećava spektakularan događaj koji će spojiti teniski sport, mistiku i istorijske reference na jedinstven način. S obzirom na učešće vrhunskih tenisera i visoke nagrade, ovaj turnir će sigurno privući veliku pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

 

BONUS VIDEO: