NAJLEPŠA SKUPLJAČICA LOPTI OSVOJILA JE SRCA FANOVA: Nadal nije mogao da odvoji pogled od nje, a ona danas izgleda OVAKO! (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 11:12


Čak je promenila i karijeru.

Foto: youtube.com/printscreen
NAJLEPŠA SKUPLJAČICA LOPTI OSVOJILA JE SRCA FANOVA: Nadal nije mogao da odvoji pogled od nje, a ona danas izgleda OVAKO! (FOTO+VIDEO)

Ljubitelji tenisa i scena sa turnira Rio Open 2014. godine sigurno se sećaju prelepe skupljačice loptica Fernande Maie Karelji. Njen neuhvatljivi šarm i lepota privukli su pažnju najboljeg španskog tenisera Rafaela Nadala, ali i mnogobrojnih obožavalaca tenisa širom sveta.

Fernanda je, nakon ovog događaja, stekla titulu "najlepše skupljačice loptica u istoriji tenisa". Njena pojava na teniskom terenu ostavila je neizbrisiv utisak na sve ljubitelje belog sporta, koji su žalili što nemaju priliku da je češće vide na teniskim terenima.

Međutim, iako je nestala sa teniskih terena, Fernanda se nije izgubila iz sveta sporta. Radoznali fanovi koji su se pitali gde je nestala ova lepotica, saznali su da danas radi kao sportska novinarka. Fernanda je postala voditeljka i komentator na "SBT Esporte Rio", gde svojim znanjem i šarmom osvaja gledaoce širom Brazila.

 

 

Ovaj prelazak sa terena na malim ekranima sigurno je iznenadio mnoge, ali njen talenat za komunikaciju i ljubav prema sportu očigledno su je odveli ka ovoj novoj ulozi.

Fernanda Maja Karelji, nekadašnja skupljačica loptica koja je osvojila srca mnogih, sada svojim novinarskim radom nastavlja da ostavlja traga u svetu sporta. Njena transformacija iz prelepe skupljačice loptica u uspešnu sportsku novinarku predstavlja inspiraciju i dokaz da se talenat i ljubav prema sportu mogu iskazati na različite načine.

Podsetimo, Rafael Nadal jedan je od najuspešnijih tenisera svih vremena, sa osvojene 92 titule u singlu, od čega 22 Grend slem turnira, dva manje od Novaka Đokovića. Najuspešniji je bio na šljaci, sa čak 14 trofeja na Roland Garosu, zbog čega je i dobio nadimak "Kralj šljake".

BONUS VIDEO