NOLE U "DIZELAŠKOM" STILU ĐUSKA UZ OVAJ POZNATI HIT! Ovakvog ga još nismo videli! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.10.2024 | 09:31


Novak je iskoristio slobodno vreme da prošeta gradom.

Foto: Starsport
NOLE U "DIZELAŠKOM" STILU ĐUSKA UZ OVAJ POZNATI HIT! Ovakvog ga još nismo videli! (VIDEO)

Pred početak prestižnog turnira u Šangaju, najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, privukao je pažnju javnosti neobičnim stajlingom. Stigavši u Kinu kako bi učestvovao na ovom važnom teniskom događaju, Novak je izazvao znatiželju svojim drečavo zelenim autfitom, koji je podsetio na popularni stil "dizelaša" iz 90-ih godina u Srbiji.

Dok je boravio u Šangaju, Novak je iskoristio slobodno vreme da prošeta gradom, ode u kupovinu i čak se provoza biciklom. Ovaj neobičan dan bio je ispunjen različitim aktivnostima, a Novak je čak pronašao vremena da đuska uz hitove repera Drejka. Očigledno je da je Novak uživao u opuštenoj atmosferi pre početka takmičenja, prikazujući svoju opuštenu i zabavnu stranu.

 

 


Sa povoljnim žrebom, očekuje se da Novak Đoković ostvari značajan uspeh na ovom turniru. Postoji velika verovatnoća da će stići do finala, gde bi se mogao susresti sa talentovanim teniserima poput Karlosa Alkaraza ili Janika Sinera. S obzirom na svoje impresivne sportske veštine, Novak će sigurno biti fokusiran na postizanje vrhunskih rezultata na ovom takmičenju.

Novak Đoković nastavlja da privlači pažnju javnosti ne samo svojim sportskim umećem, već i svojim nekonvencionalnim pristupom oblačenju i opuštenim stavom pred važne teniske događaje. Svi fanovi tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov nastup na Mastersu u Šangaju, spremni da prate svaki njegov potez na terenu.

 

 

BONUS VIDEO: