ŠTA ĆE REĆI JELENA? Kada ga je videla potrčala mu je u zagrljaj - Novak je nije ispuštao iz ruku! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 03.10.2024 | 07:32


Večito će biti zahvalna Đokoviću za sve što je učinio.

Foto: Twitter.com/printscreen
ŠTA ĆE REĆI JELENA? Kada ga je videla potrčala mu je u zagrljaj - Novak je nije ispuštao iz ruku! (VIDEO)

Nakon punih pet godina, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković se ponovo vraća u Kinu kako bi učestvovao na Mastersu u Šangaju. Ovaj turnir označavaće njegov povratak na tenisku scenu nakon iznenađujućeg poraza na US Openu, te se očekuje da Đoković pruži svoj maksimum i pokaže svoju izuzetnu igru.

Novak Đoković je već pokazao koliko je voljen u Kini, gde je prethodnih dana imao nezaboravna iskustva. Njegova poseta Kineskom zidu, šetnja obučen kao "dizelaš" iz devedesetih i trening sa Holgerom Runeom samo su neki od trenutaka koji su privukli pažnju javnosti. Reakcija navijača bila je takođe impresivna, jer su svi želeli da se slikaju sa njim i dobiju njegov autogram.

Jedan od zanimljivih momenata bio je susret Novaka Đokovića sa majkom danskog tenisera Aneke Rune, koja je inače deo njegovog stručnog štaba. Njihov srdačan zagrljaj izazvao je pažnju javnosti, s obzirom na istoriju saradnje između Đokovića i Runea. Treba podsetiti da je najbolji teniser u istoriji ovo sporta još od tinejdžerskih dana pozivao Danca da trenira sa njim, na čemu je Aneke večno zahvalna Novaku.

 

 

Treba istaći da je na zvaničnoj konferenciji pred start turnira u Šangaju Novak Đoković izjavio:

- Volim da igram ovde, volim ove uslove, podršku koju dobijam i dodatna motivacija mi je svakako želja da osvojim 100. titulu u karijeri - istakao je Đoković, a zatim se malo i našalio sa organizatorima turnira:

- Moram da radim na mom kineskom. Unazadio sam se, moram da priznam. Pet godina nisam igrao ovde, to je predugo, moraću da vežbam.

Novak Đoković se vraća na teren sa jasnim ciljem - osvajanje turnira u Šangaju i osvajanje novih 1000 poena kako bi se približio završnom Mastersu u Torinu. S obzirom da je slobodan na startu turnira, Nole će pažljivo pratiti okršaje između Aleksa Mikelsena iz Amerike i Kineza Junčaokete Bua, dok su potencijalni rivali u trećem kolu Đovani Mpetši Perikar i Flavio Koboli.

Nakon lakših protivnika u prva dva kola, Novak će se suočiti sa ozbiljnijim izazovima u borbi za četvrtfinale. Aleksandar Bublik i Frensis Tijafo su projektovani protivnici koji će pokušati da mu otežaju put ka polufinalu, gde bi se mogao susresti sa Grigorom Dimitrovom ili Andrejem Rubljovim.

U borbi za plasman u polufinale, Novaka mogu da sačekaju teški protivnici poput Aleksandra Zvereva ili Tejlora Frica. Sa Janikom Sinerom i Karlosom Alkarazom bi se mogao sastati tek u finalu, dok su na drugoj strani žreba Danil Medvedev i Kasper Rud.

 

BONUS VIDEO: