ZALJUBIO SE, ALI NE U JELENU! Noletovo šokatno priznanje nakon dugo godina - Ta ljubav nikada neće izbledeti..


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 10:18


Još kao dete je počeo da gaji emocije.

Foto: www.profimedia.rs
ZALJUBIO SE, ALI NE U JELENU! Noletovo šokatno priznanje nakon dugo godina - Ta ljubav nikada neće izbledeti..

Srpski teniser Novak Đoković boravi u Šangaju gde se priprema za učešće na mastersu, a tom prilikom je progovorio o svojoj dubokoj ljubavi prema tenisu. Iako je smanjio broj turnira na kojima učestvuje, Đoković ističe da je njegov odnos sa tenisom mnogo dublji od samog takmičenja.

- Kolika je moja ljubav prema tenisu? Neće nikada izbledeti. Imam mnogo emocija kada igram i ne samo na turnirima, nego i na treninzima. Nekada ne ide sve kako treba, ali moj odnos sa tenisom je dublji od samog turnira, sezone, uspeha ili neuspeha - to je sport u kojim sam se zaljubio kao dete - poručio je Novak Đoković koji je počeo da razmišlja i o tome šta će raditi kada jednog dana završi karijeru, a jasno je da će u to biti uključen upravo tenis.

Đoković je takođe počeo da razmišlja o tome šta će raditi kada završi karijeru, naglašavajući da će i tada ostati uključen u tenis. Već je angažovao advokate da ispred njegove organizacije PTPA "uđu" u borbu sa ATP oko prava slabije rangiranih igrača, potvrđujući time svoju posvećenost sportu i nakon završetka aktivne karijere.

Foto: Starpsort

Zaljubio se kao dete u beli sport: Novak Đoković

- I dalje imam ljubav prema sportu čak i kada odem u penziju ću ostati u tenisu i biti uključen na drugačiji način jer mu dugujem za ono što mi je doneo - naglasio je Đoković.

Na žrebu je saznao da će izbeći Alkaraza i Sinera do eventualnog finala, a Đoković se nada da će ostvariti rekordnu stotu titulu u karijeri na mastersu u Šangaju. Istakao je da voli da igra u Kini, te da se nada da će iskoristiti svežinu i iskustvo iz ranijih uspeha na tom području kako bi postigao željeni rezultat.

- Sada pokušavam da podignem nivo moje igre na treninzima. Igram puno poena, gemova, setova, kako bih dostigao željeni kvalitet. Nisam mnogo turnira igrao u poslednje vreme i nadam se da ću uhvatiti priključak sa ostalima. Nadam se i da ću iskoristiti svežinu i iskustvo iz ranijih uspeha ovde - zaključio je on.

BONUS VIDEO