ON JE OČARAN ĐOKOVIĆEM! Ovakvog fana još niste videli - Novak igra, a on ne trepće! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 20:10


Uspomena za ceo život.

Foto: Starpsort
ON JE OČARAN ĐOKOVIĆEM! Ovakvog fana još niste videli - Novak igra, a on ne trepće! (VIDEO)

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, priprema se za meč drugog kola mastersa u Šangaju protiv Aleksa Mikelsena. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste trenutak sa treninga kada je jedan mališan bio potpuno očaran Novakovim pokretima.

Video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje dečaka kako sa marketom i slikom Đokovića pažljivo prati svaki njegov pokret tokom treninga. Čak dva sata je dečak nepomično posmatrao Novaka, što je izazvalo divljenje hiljada navijača. Jedan od njih je izrazio veliko oduševljenje.

- Danas. Među hiljadama navijača primetio sam ovog malog kineskog dečaka. Pažljivo je posmatrao već dva sata. Kakva uspomena za ceo život - napisao je jedan od navijača.

Meč između Novaka Đokovića i Aleksa Mikelsena zakazan je za subotu, s tim da se očekuje da počne oko 13 časova po srpskom vremenu. Pre njihovog susreta, na centralnom terenu će biti odigrana dva meča. Program počinje od pola sedam po srpskom vremenu kada će igrati Karlos Alkaraz i Junčeng Šang, a nakon toga, pre meča Đokovića i Mikelsena, igraće Janik Siner i Taro Daniel.

Novak Đoković, četvorostruki šampion Šangaja, ulazi u meč sa velikim očekivanjima navijača i stručnjaka, te će svi sa nestrpljenjem iščekivati njegov nastup na ovom prestižnom turniru.

BONUS VIDEO