NOVAK SE VRAĆA: Kreće pohod na Šangaj - evo gde možete pratiti njegov prvi meč nakon duže pauze!


IZVOR: Vladimir Vorih - 05.10.2024 | 06:53


Amerikanac bi trebao da bude samo uvertita za ono što sledi.

Foto: Instagram.com/djokernole
NOVAK SE VRAĆA: Kreće pohod na Šangaj - evo gde možete pratiti njegov prvi meč nakon duže pauze!

Američki teniser Aleks Mikelsen će biti prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju. Njihov duel na programu je oko 12.30 časova po srednjoevropskom vremenu, a možete ga gledati na kanalima Sportkluba.

Ovo će biti prvi susret između Đokovića i Mikelsena, a ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ovaj meč kako bi videli kako će se Novak snaći protiv ovog američkog takmičara, ali i kako će izgledati na terenu nakon duže pauze tokom koje nije imao takmičarskih mečeva.

Bolji iz ovog meča u trećoj rundi sastaće se sa pobednikom susreta Sten Vavrinka – Flavio Koboli. Očekuje se da će ovo biti veoma zanimljiv meč bez obzira ko bude protivnik u narednoj rundi.

Program na centralnom terenu otvoriće Karlos Alkaras i Junčeng Šang, dok će se zatim sastati Janik Siner i Taro Danijel. Nakon meča Novaka Đokovića, na teren će izaći još Matija Beluči i Saša Zverev.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASICS Tennis (@asicstennis)

 

Očekuje se da će ovi mečevi doneti veliku uzbuđenje ljubiteljima tenisa širom sveta, a posebno će biti interesantno videti kako će se nositi Zverev i ostali protivnici na ovom prestižnom turniru.

Masters u Šangaju je jedan od najznačajnijih događaja u svetu tenisa i predstavlja priliku za igrače da pokažu svoje umeće i borbu za prestižne titule. Svi oči su uprte ka ovom turniru i ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se odvijati situacija na terenu.

Sve u svemu, teniski svet je uzbuđen zbog početka ovog turnira, a meč između Novaka Đokovića i Aleksa Mikelsena će sigurno biti jedan od centralnih događaja prvog dana. Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem isčekujemo početak i da uživamo u vrhunskom tenisu koji nas očekuje u narednim danima.

 

BONUS VIDEO: