KECMANOVIĆ ZAVRŠIO TAKMIČENJE! Popirin rutinski srušio Srbina!


IZVOR: Republika - 05.10.2024 | 10:59


Ovo je bio peti međusobni duel između Kecmanovića i Popirina.

Foto: www.profimedia.rs
KECMANOVIĆ ZAVRŠIO TAKMIČENJE! Popirin rutinski srušio Srbina!

Danas je na Mastersu u Šangaju odigran meč između srpskog tenisera Miomira Kecmanovića i australijskog tenisera Alekseja Popirina. Nažalost, Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo, budući da je Popirin slavio rezultatom 6:3, 6:2 nakon samo 62 minuta igre.

Ovo je bio peti međusobni duel između Kecmanovića i Popirina, pri čemu je Australijanac ostvario svoju drugu pobedu nad srpskim teniserom. Popirin se trenutno nalazi na 24. mestu ATP liste, dok je Kecmanović na 55. poziciji.

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Popirin je dominirao tokom meča, povevši 3:0 u prvom setu i zadržavajući prednost od tri gema do kraja seta, koji je dobio rezultatom 6:3. U drugom setu, Australijanac je odmah napravio brejk za vođstvo od 1:0, nakon čega Kecmanović nije uspeo da iskoristi svoje šanse za povratak. Popirin je nastavio sa sigurnom igrom i zasluženo ostvario pobedu rezultatom 6:2.

Australijski teniser će u trećem kolu Mastersa u Šangaju igrati protiv pobednika meča između Grigora Dimitrova i Zizu Bergsa iz Belgije.

Masters u Šangaju se igra za impresivan nagradni fond od 8.995.555 dolara, privlačeći vrhunske tenisere iz celog sveta.

Miomir Kecmanović će imati priliku da nauči iz ovog meča i da se vrati jači na narednim turnirima. S obzirom na svoj talenat i potencijal, sigurno je da će imati još mnogo uspeha u svojoj karijeri.

BONUS VIDEO: