KAKVA HISTERIJA KAD SE NOLE POJAVI U KINI! Evo kako sve to izgleda! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.10.2024 | 09:54


Nakon duže pauze od 2019. godine, Novak Đoković je ponovo zaigrao u Šangaju.

Foto: Instagram.com/djokernole
KAKVA HISTERIJA KAD SE NOLE POJAVI U KINI! Evo kako sve to izgleda! (VIDEO)

Novak Đoković, srpski teniser, oduševio je kineske navijače na svom povratku u Šangaju nakon dve godine. Njegov prvi meč na ovom turniru izazvao je veliku pažnju i euforiju među domaćom publikom koja ga je srdačno dočekala.

Nakon duže pauze od 2019. godine, Novak Đoković je ponovo zaigrao u Šangaju, a kineski navijači su mu priredili srdačan doček. Na tribinama su se vijorile srpske zastave, dok su navijači vrištali od uzbuđenja i pružali mu ovacije i aplauze, što je doprinelo atmosferi koja je eksplodirala nakon Noletove pobede.

U prvom meču, Novak je bio bolji od Amerikanca Aleksa Mikelsena, eliminisavši ga posle dva tajbrejka sa 7:6, 7:6. Nakon meča, Đoković se obratio navijačima, izazivajući delirijum među prisutnima.

Nakon meča, Novak se zahvalio kineskoj publici na podršci i srdačnom dočeku i putem društvenih mreža, napisavši:

- Šangaje, nedostajao si mi. Hvala na podršci i lepom predstavljanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Podsetimo, Novak Đoković je ostao u trci za Završni masters u Šangaju nakon pobede nad Aleksom Mikelsena u drugom kolu. Meč je bio veoma neizvestan, a Đoković je slavio posle dva taj-brejka sa 7:6 (7:3), 7:6 (11:9), iskoristivši tek treću meč loptu. Takođe, Đoković je ove godine osvojio samo jedan trofej, jedini koji mu je falio u karijeri, a to su Olimpijske igre u Parizu. Novak sigurno ima veliku motivaciju pred nastavak turnira u Šangaju, kako bi mogao da igra u Torinu. Nema sumnje da i pored ogromnih uspeha u karijeri, Nole je još uvek gladan uspeha.

BONUS VIDEO: