IGRAĆE U BEOGRADU: Medalja iz Pariza stiže na turnir u Areni


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 07.10.2024 | 15:49


Turnir se igra od 2. do 9. novembra.

Foto: Tanjug/AP
IGRAĆE U BEOGRADU: Medalja iz Pariza stiže na turnir u Areni

Mladi italijanski teniser Lorenco Museti, jedan od predvodnika mlađe generacije koja pokušava da bude bolja od Novaka Đokovića, potvrdio je svoje učešće na ATP Belgrade Open turniru, koji će se održati od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni. Museti, koji ove godine igra najbolju sezonu u svojoj profesionalnoj karijeri, osvojio je bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i plasirao se u polufinale Vimbldona, ostvarivši najbolji grand slam rezultat u karijeri.

Lorenco Museti je već tokom juniorske karijere pokazao svoj izuzetan potencijal, osvojivši juniorski Australijan open i zauzevši poziciju najboljeg juniora sveta. Njegov jednoručni bekhend, koji je istovremeno moćan i precizan, omogućava mu da diktira igru, što će svakako predstavljati izazov za ostale tenisere na Belgrade Open.

Foto: www.profimedia.rs

Osvojili odličja u Parizu: Alkaraz, Đoković i Museti

Publika u Beogradu će imati priliku da uživa u elegantnom stilu koji poseduje Lorenco, a njegovo učešće svakako ga svrstava u glavne favorite za osvajanje titule na ovom prestižnom turniru. ATP Belgrade Open već sada garantuje odlične mečeve i pravu poslasticu za ljubitelje tenisa. Očekuje nas još velikih imena koja će zaigrati na teniskim terenima Beogradske arene, pružajući sjajnu priliku publici da uživo gleda najbolje predstavnike nove generacije tenisera koji će dominirati teniskim terenom u narednim godinama.


Lorenco Museti je samo jedno od imena koja će privući pažnju ljubitelja tenisa na ovom spektakularnom događaju, a atmosfera u Beogradskoj areni će svakako biti nezaboravna za sve prisutne.

BONUS VIDEO