SKANDAL NA MEČU NOVAKOVIH PROTIVNIKA: Poznati sudija napravio grešku koju niko nije primetio (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.10.2024 | 19:36


Kakav incident

Foto: Tanjug/AP
SKANDAL NA MEČU NOVAKOVIH PROTIVNIKA: Poznati sudija napravio grešku koju niko nije primetio (VIDEO)

Na nedavnom meču između Stena Vavrinke i Flavija Kobolija u 2. kolu Šangaja dogodio se skandal koji je ostao neprimećen od strane publike, ali je izazvao veliku pažnju među teniskim stručnjacima. Sudija Karlos Bernandes, koji se nalazi na pragu penzije nakon 40 godina karijere, napravio je grešku koja je mogla imati značajan uticaj na ishod meča.

Pri rezultatu 0:30 u jednom gemu, Bernandes je nesvesno izgovorio da je rezultat 15:15, umesto tačnog 0:30, nakon što je bio dekoncentrisan zbog apele Flavija Kobolija da mu se donese piće sa elektrolitima. Ovaj neobičan trenutak prošao je neprimećeno među gledaocima, ali je ostao zabeležen na snimku meča.

Ovaj incident izazvao je različite reakcije među ljubiteljima tenisa, a mnogi su se zapitali kako je iskusni sudija mogao da napravi tako očiglednu grešku, posebno u ovako važnom meču.

Iako je Flavio Koboli na kraju trijumfovao na ovom meču, ovaj nezapaženi previd sudije izazvao je različite spekulacije o tome kako bi se situacija odvijala da je greška primetena na vreme.

Pobeda Flavija Kobolija nad Stenom Vavrinkom otvorila je vrata za naredni meč, u kojem će se sastati sa nijednim drugim nego Novakom Đokovićem. Ova situacija dodatno je učinila meč između Kobolija i Đokovića interesantnijim, jer će ljubitelji tenisa biti posebno znatiželjni da vide kako će se Flavio snaći protiv jednog od najboljih igrača na svetu.

S obzirom na teniski kvalitet koji poseduje Novak Đoković, biće zanimljivo videti kako će se Flavio Koboli nositi sa izazovom da se suprotstavi jednom od najdominantnijih igrača današnjice.

BONUS VIDEO