ĐOKOVIĆ OSTAVIO ŠANGAJ U ČUDU! Sredio Kobolija, pa saznao ko ga čeka sledeći - Evo ko je Novakov naredni protivnik! (FOTO)


IZVOR: Republika - 08.10.2024 | 13:53


Treća sreća.

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/Starsport
ĐOKOVIĆ OSTAVIO ŠANGAJ U ČUDU! Sredio Kobolija, pa saznao ko ga čeka sledeći - Evo ko je Novakov naredni protivnik! (FOTO)

Nakon brze pobede nad Flavijem Kobolijem, Novak Đoković saznao je ko će mu biti sledeći rival u turniru. Rus Roman Safiulin će se suprotstaviti srpskom teniseru, nakon što je napravio iznenađenje pobedivši Frensisa Tijafoa sa 5:7, 7:6, 7:6. Safiuljin je trenutno rangiran kao 61. teniser sveta, a ovo će biti treći susret ova dva tenisera. Đoković je do sada pobedio oba puta, prvo u Monaku ove godine, a potom i u Tel Avivu 2022. godine.

Roman Safiulin je iza sebe ostavio Frensisa Tijafoa, ostvarivši veliku pobedu koja ga sada vodi u susret sa jednim od najboljih tenisera sveta, Novakom Đokovićem. Iako trenutno zauzima 61. mesto na ATP listi, Safiulin će sigurno biti motivisan da pokaže svoje veštine protiv velikog šampiona.

Foto: Ap photo

Novakov sledeći protivnik u Šangaju: Roman Safiulin

Iako je Safiulin pokazao sposobnost da iznenadi protivnika, međusobni skor ova dva igrača naginje u korist Novaka Đokovića. Sa dva prethodna trijumfa nad Safiulinom, srpski teniser će pokušati da nastavi svoju dominaciju i ostvari još jednu pobedu nad ruskim teniserom.

Novak Đoković je pokazao sjajnu formu tokom turnira u Šangaju, sa brzim pobedama i sigurnim nastupima. Nastup protiv Safiuljina će biti prilika da srpski teniser pokaže svoju snagu i odlučnost u borbi za napredovanje na turniru.

Nakon brze pobede u trećem kolu Mastersa u Šangaju, Novak Đoković se priprema za susret sa Romanom Safiulinom. Sa dva prethodna trijumfa nad Safiulinom, Đoković će pokušati da nastavi svoj uspeh i ostvari još jednu pobedu na ovom turniru. Očekuje nas uzbudljiv meč koji će sigurno privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

BONUS VIDEO