GDE GOD KROČI, NOVAK IH ZASENI! Nakon trijumfa Nole po kameri ispisao poruku na kineskom! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 08.10.2024 | 14:50


Šarmirao je celu Kinu.

Foto: Profimedia
GDE GOD KROČI, NOVAK IH ZASENI! Nakon trijumfa Nole po kameri ispisao poruku na kineskom! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković (37) demonstrirao je svoju nadmoć u susretu trećeg kola mastersa u Šangaju protiv mladog Italijana Flavija Kobolija (22). Nakon svega 64 minuta igre, Đoković je slavio rezultatom 2:0 (6:1, 6:2), pokazujući da je i dalje neprikosnoven u svetu tenisa.

Ovaj trijumf nije bio iznenađenje za mnoge ljubitelje tenisa, ali je svakako impresionirao publiku svojom sigurnošću i kontrolom nad mečom. Mladi Koboli je imao priliku da se suoči sa jednim od najvećih igrača današnjice i da iz prve ruke oseti snagu i veštinu iskusnog Đokovića.

Nakon završetka meča, Novak Đoković je iznenadio mnoge kada se potpisao na kineskom jeziku, ostavljajući poruku domaćoj publici. Ovaj gest pokazuje njegovu posvećenost i poštovanje prema kineskoj publici, ali i širi njegovu popularnost van granica svoje matične zemlje.

Ovaj potez je još jednom pokazao da Đoković nije samo vrhunski sportista, već i globalna ikona koja se trudi da se poveže sa svojim navijačima širom sveta.

Nakon ubedljive pobede nad mladim Italijanom, Đoković se sada okreće sledećem izazovu - susretu sa ruskim teniserom Romanom Safijulinom u osmini finala. Safijulin je svoje mesto među najboljih 16 igrača obezbedio pobedom nad Amerikancem Francesom Tijafoom posle preokreta rezultatom 2:1 (5:7, 7:5, 7:6).

Ovaj susret će biti prilika da se vidi kako će se Đoković nositi sa Safijulinom i da li će uspeti da nastavi svoj impresivan niz na ovom turniru. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj duel i veruju da će Đoković i ovog puta pokazati svoju izuzetnu formu i kvalitet.

BONUS VIDEO